Foto: RUDOLF PORTILLO / AFP / Profimedia

Brunejski princ Abdul Maten ženi se lepoticom hrvatskih korena Anišom Isom Kalebić. Ceremonija venčanja počela je 7. januara i traje čak devet dana, a sada su stigle i prve zvanične fotografije.

Mladoženja je na svom profilu na Instagramu pokazao atmosferu sa ceremonije puderiranja, koja se praktikuje već stotinama godina i u kojoj najuži članovi porodice mladencima na ruke nanose pastu u prahu. Taj ritual simboliše plodnost i bogatstvo.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Mateen (@tmski)

Još nekoliko fotografija sa tradicionalne ceremonije na društvenim mrežama objavo je i zvanični fotograf, a na njima je u centru pažnje mlada u crvenoj venčanici.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели German Larkin (@germanlarkin)

Nakon ceremonije puderiranja usledilo je venčanje u džamiji Sultan Omar Ali Saifuddie, kojem su prisustvovali tek najuži članovi porodice, a Aniša se za tu prigodu presvukla u belu čipkastu venčanicu s velom, prenosi Dnevnik.hr.

Sledi i veliki prijem u luksuznom hotelu „Empire and Country Club“, na kojem se očekuje oko 4.000 gostiju, a šuška se da bi među njima trebalo da budu i princ Vilijam i Kejt Midleton.

Podsetimo, princ Maten i Aniša verili su se prošle godine, nakon čega je ona ugasila svoje profile na društvenim mrežama.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Mateen (@tmski)

O lepoj Aniši ne zna se mnogo, ali poznato je da potiče iz ugledne brunejske porodice čiji koreni sežu iz Hrvatske, a njen deda je aristokrata Isa bin Ibrahim, koji je ministar zadužen za kancelariju premijera Bruneja i suosnivač uspešne avio kompanije.

Aniša je vlasnica modnog brenda „Silk Collective“, koji je osnovala nakon studija na prestižnom Univerzitetu u Bathu u Velikoj Britaniji, a ima i svoju turističku agenciju.

S princem ju je navodno spojila ljubav prema sportu, a on je i dugogodišnji prijatelj njenog brata Daniala Deena Isa-Kalebica.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Mateen (@tmski)

Princ Maten pre veridbe važio je kao jedan od najpoželjnijih azijskih neženja, a njegovo se bogatstvo procenjuje na oko 20 milijardi dolara. Osim bankovnim računom, žene je zadivio i svojim mišićavim telom, kojim se voli pohvaliti na društvenim mrežama.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar