Valentina (13) nestala posle škole sa drugom iz odeljenja, a za sve je kriv TikTok izazov: Deca se namerno KRIJU OD RODITELJA
Valentina i Kevin Foto: Twitter

Tinejdžeri Kevin Gonzales (12) i Valentina Sančez (13) koji su nestali iz škole u Buenos Ajresu, pronađeni su, a onda je otkriveno da su se sve vreme skrivali od roditelja zbog TikTok izazova.

Kako prenosi Dejli mejl, njih su odmah pregledali lekari koji su konstatovali da su deca dobrog zdravlja, a kasnije su odvedena roditeljima u dobrom stanju.

Gonzales i Sančez poslednji put su viđeni ispred škole u ponedeljak.

Pošto su pronađeni, nadležni su nestanak povezali sa TikTok izazovom „48 sati“, koji podstiče mlade da se namerno kriju od roditelja dva dana dok policija traga za njima.

Kao deo izazova, moraju da se drže dalje od mesta na kojima se mogu lako prepoznati, a poene dobijaju ako se njihov slučaj nestanka pomene u medijima.

Policija je putem putnih karata uspela da prati tinejdžere.

Pročitajte još...

Jutro pre nestanka, Gonzales je napisala pismo za svoje roditelje i otkrila da je „želela da ide u Bariloče“, grad u argentinskoj regiji Patagonija.

Roditelji su otkrili i audio poruke u kojima su tinejdžeri kazali kako imaju planove da „putuju na različita mesta, na jugu“.

Valentinin otac – Dijego Sančez, rekao je da ga najviše brine to gde su deca provela noć.

BONUS VIDEO Tragedija u Grčkoj: Dva brodoloma tokom noći, stradalo 15 migranata

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar