Foto: Grace Kelly CCT / SWNS / SWNS / Profimedia

Fotografija devojčice koja je sanjala da leti u inostranstvo pre nego što je umrla pronađena je skrivena u avionu u SAD.

Grejs Keli iz Kroula u Vusterširu imala je samo četiri godine kada je umrla od retkog tumora bubrega 2014. godine.

Nedeljama nakon njene smrti, njeni baka i deda sakrili su njenu sliku iza ogledala u kupatilu na letu zajedno sa rukom ispisanom beleškom.

Foto: Grace Kelly CCT / SWNS / SWNS / Profimedia

Pisalo je: „Naš mali anđeo je oduvek želeo da leti – pa ona leti sa Monarhom – sakrivena što je duže moguće. Srećno putovanje, draga Grejs, učinila si naš život savršenim za prekratko vreme“.

Fotografiju su sada pronašli radnici na održavanju Frontier Erlajnsa u Tampa Beju na Floridi.

Dirnuti porukom, odlučili su da ostave fotografiju tamo gde je bila kako bi Grejs mogla da nastavi da putuje svetom.

Jedan od radnika je to rekao stjuardesi koja je tada stupila u kontakt sa Grejsinom mamom, dr Džen Keli.

PROČITAJTE JOŠ:

Džen je rekla za Vorcester Njuz: „Tako sam ponosna na Grejs i sve što je uspela da postigne. Uvek sam znala da će Grejs pomeriti planine. Ovo nije način na koji bi bilo ko izabrao, ali sada Grejs ne samo da pomera planine, već i lebdi iznad njih. Nikada nije imala priliku da leti avionom, tako da je saznanje da leti visoko u oblacima zaista posebno“.

„Veoma smo zahvalni Frontier Erlajnsu što je zadržala Grejs u avionu i zaista smo zahvalni što su nas pronašli da bi nas obavestili. Puno hvala svima koji su ovo omogućili našoj devojčici“, navela je.

Džen je osnovala fondaciju za decu obolelu od raka u ime svoje ćerke 2016. godine u znak sećanja na Grejs i od tada je prikupila skoro 3 miliona funti.

BONUS VIDEO: Žena ronilac pliva okružena jatom od dvadesetak ajkula i raža

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar