Foto: gofundme.com

Pre nešto više od dve godine Nivi Perlet (11) iznenada je umrla nakon što se srušila na školskom igralištu u Oksfordširu. Po dolasku na mesto tragedije Hitna pomoć je konstatovala da Nivi ima neoperabilnu aneurizmu (proširenje na krvnim sudovima) i stavljena je u veštačku komu iz koje se, nažalost, nikada nije probudila. Njeni roditelji sada u njenu čast prikupljaju novac, koji će biti preusmeren na decu kojoj je neophodan.

Stravična tragedija se dogodila u martu 2021. godine. Devojčica je u bolnici preminula dan nakon nemilog događaja. Sada, dve godine nakon njene smrti roditelji devojčice otkrivaju da i dalje idu u njenu staru sobu i „razgovaraju sa njom svakog dana“, piše Miror.

„Držimo vrata otvorena i svaki dan ulazimo da razgovaramo s njom. Kada vam se desi nešto ovako traumatično, osećate se kao da skoro živite u balonu i koncept vremena se potpuno menja – ne mogu da shvatim da su prošle dve godine i da smo ih nekako preživeli“, rekla je majka devojčice.

Pročitajte još:

Školski drugari preminule devojčice kažu da je bila živahna i vesela, volela je pevanje, knjige i svoje pse. Takođe, naglašavaju da im neizmerno nedostaje.

Prijatelji porodice Perlet odlučili su da istrče maraton u čast Nivi.

„Možda će padati kiša, duvati jak vetar ili biti vruće. Na nama je da istrajemo. Čekaju nas meseci napornih priprema i treninga, ali izdržaćemo“, poručio je jedan od prijatelja porodice.

BONUS VIDEO Zdravo misli – Hronična bolest bubrega

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar