Caitlin Fladager Foto: Instagram/caitlinfladager

Influenserka Ketlin Fladager (28) iz Vankuvera u Kanadi majka je dvoje dece i javno govori o tome kako koristi marihuanu umesto antidepresiva. Tvrdi da joj ona daje veću motivaciju da bude bolji roditelj.

Njeni stavovi su izazvali burnu raspravu na društvenim mrežama. Ljudi su je u komentarima osudili i pisali kako nije dobar roditelj, piše Net.hr.

Fladager nije ostala dužna neistomišljenicima.

„To je medicina i želim da moja deca znaju za više prirodnih opcija. Želim da uvek budem otvorena sa njima i da smanjim famu koja se diže oko marihuane“, navela je Fladager.

@caitlinfladager Emetophobia: “A phobia of v*miting or emetophobia, is a condition characterized by a disproportionate fear of v*miting or other people v*miting, and is generally associated with an overwhelming sense of losing control, becoming very ill, or that others will find them repulsive.” It can also make it hard to enjoy foods that you want to eat, but are scared it may not be cooked, or may cause food poisoning. 🍃 has helped me so much with this aspect of this phobia. #emetophobia #momswithemetophobia #anxiety #healthanxiety #mentalhealthawareness #naturalmedicine #🍃 #yourenotalone #momswithanxiety ♬ original sound - Caitlin Fladager

Takođe je uporedila to što koristi marihuanu sa drugim roditeljima koji piju alkohol. Travu je nazvala „maminim malim pomoćnikom“ kada ima „teške dane“ jer je koristi umesto antidepresiva.

Pročitajte još:

„Nikada nisam bila strpljivija sa svoje dvoje dece. Trava me čini boljom mamom jer se dobro naspavam posle konzumiranja. Budim se odmorna i bistrijeg uma. Znala sam da ću naići na kritike, skepticizam i pitanja, ali po mom mišljenju, sve je vredno toga. Želela bih da pokažem bar jednoj osobi pa postoji malo prirodniji način da se nosi sa problemima mentalnog zdravlja“, navela je Kejtlin na svom Instagramu.

BONUS VIDEO Velika akcija policije, zaplenjeno 120 kilograma marihuane: Na auto-putu presretnut „audi“ pun droge

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar