Nermin Sulejmanović Foto: Instagram, Shutterstock

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona proverava više policijskih službenika zbog sumnje da su Nerminu Sulejmanoviću odali informacije o lokaciji njegove nevenčane surpuge Nizame Hećimović, koju je on kasnije ubio pred njihovom bebom. Kao glavni osumnjičeni za odavanje informacija u ovom slučaju pominje se policajka Dž. S., a pojedini mediji sada prenose da je ona navodno bila u emotivnoj vezi sa Sulejmanovićem.

Tužilaštvo, prema saznanjima brojnih medija iz Bosne i Hercegovine, istražuje mnoge svoje službenike.

Jedna od njih je i policajka Dž. S. Portal Crna hronika preneo je da je ta policajka bila u emotivnoj vezi sa trostrukim ubicom, ali ove informacije nisu zvanično potvrđene od strane državnih organa.

POGLEDAJTE JOŠ:

Takođe, porodica ubijene Nizame na društvenim mrežama od krvavog pira 11. avgusta upravo policajku Dž. S. označava kao ženu koja je pomogla ubistvo Nizame.

Sulejmanović je, pored svoje nevenčane supruge, ubio još dvoje, a ranio troje ljudi.

Krvavi pir u Gradačcu

Podsećamo, Nermin Sulejmanović u petak je ubio svoju bivšu suprugu, a potom još troje ljudi. Takođe, ranio je još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu. Sulejmanović je suprugu ubio pred kamerama tokom prenosa uživo na društvenoj mreži Instagram. Nakon policijske potrage lociran je na farmi gde je potom izvršio samoubistvo pred policijskim službenicima.

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona potvrdilo je Sulejmanović imao prijave za nasilje u porodici, poslednju svega tri dana pre ubistava koje je počinio.

Nizama Hećimović Foto:Socijalne mreže

Pored prijava za nasilje u porodici, u dosijeu ubice iz Gradačca nalaze se i hapšenje zbog droge, ali i pokušaj ubistva. Prvi put je priveden u Hrvatskoj zbog pokušaja krijumčarenja 806 kilograma marihuane. Takođe, povezivan je sa narko grupom Emira Kodžaga.

U Gradačcu je proglašena trodnevna žalost dok građani najavljuju proteste.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar