Foto:printscreen/twitter/MGonigle

Nesvakidašnja drama odigrala se na nebu kada je avion Rajner morao da sleti kako bi policija privela putnike zbog tuče koju su izazvali tokom leta.

Pošto je avion koji je trebao da leti za Kanarska ostrva morao da sleti u Portugal, desetak policajaca odvelo je čoveka za kojeg se smatra da je Britanac, piše Dejli mejl.

Jedan od putnika koji je snimio šokantne scene, opisao je događaj.

„Bila je grupa muškaraca za koje se činilo da su pili i koji su gnjavili neke putnice. Kad je sve počelo izmicati kontroli, jedan od stjuarda je pokušao intervenisati i na kraju su ga srušili na pod. Tada ih je kapetan upozorio da se takvo ponašanje neće tolerirati i ako ne prestanu, preusmeriće avion u Portugal“, rekao je putnik.

Ali nered nije prestao, pa su putnici obavešteni da za 20 minuta sleću.

„Muškarac koji se tukao prvo je dobrovoljno izašao, ali se iz nekog razloga vratio u avion, a zatim ga je policija nasilno udaljila i odvela u zatvor. Policija je privela čitavu grupu. Bilo je to prilično šokantno videti. Svi smo pomalo potreseni“, rekao je jedan od putnika.

Na snimku iz aviona, vidi se kako putnici zaprepašćeno gledaju i snimaju kako policija vuče čoveka prema izlazu. S obzirom da im se opirao, policajci su morali da primene silu i doslovno ga odvuku iz aviona. Dok su nasilnika izvodili, putnici su oduševljeno tapšali.

Pročitajte još...

„Zbogom druže“, čuje se kako jedan čovek viče, dok jedna žena dodaje: „Bravo“.

Drugi snimak prikazuje čitavu grupu ljudi koji stoje na pisti nakon što su izbačeni iz aviona.

Vlasti u Portugalu još nisu dale nikakvo zvanično saopštenje, ali izbor je rekao da su svi uključeni u incident Britanci.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar