Foto: Devon & Cornwall Police / SWNS / SWNS / Profimedia

Snimci nadzornih kamera pokazuju zastrašujući trenutak kada je silovatelj prevario ženu da uđe u njegov automobil pre nego što ju je kidnapovao i silovao.

Iuseab Voldeab je glumio taksista dok je prilazio svojoj žrtvi i nudio je da je poveze nakon što je prošle godine bila u noćnom izlasku u Plimotu.

Ali nakon što se žena — čije ime ne može biti imenovano iz pravnih razloga — onesvestila u njegovom automobilu, 28-godišnji predator ju je zatim odvezao u svoju kuću, gde ju je dva puta silovao.

Policija je danas objavila zastrašujući snimak lažnog taksiste pošto ga je porota proglasila krivim po dve tačke optužnice za silovanje i jednu za otmicu, prenosi Dejli star.

Foto: Devon & Cornwall Police / SWNS / SWNS / Profimedia

DS Kris Kinski iz istražnog tima seksualnih prestupa pustio je užasavajući video-snimak tokom suđenja. Istkao je da je ono što se desilo „zaista užasan i uznemirujući zločin“.

Snimak prikazuje „proračunatog predatora“ Voldeaba kako se vozi po centru grada pre nego što je 25. aprila oko 4 sata ujutro ugledao svoju žrtvu u ulici Union.

Može se videti kako usporava nakon što je prođe pored nje i pritisne kočnicu, pre nego što je skrenuo dalje niz put i vozio vozilo nazad prema svojoj žrtvi.

Yuseab Woldeab Foto: Devon & Cornwall Police / SWNS / SWNS / Profimedia

Voldeab je zatim usporio i stao kada je ponovo prišao ženi, koja je zatim otišla da razgovara s njim kroz prozor automobila.

PROČITAJTE JOŠ:

„Imali su kratak razgovor i optuženi je rekao da je taksista“, objasnio je policajac Kinski. „Žrtva ulazi u vozilo i pre nego što se vrata čak i zatvore, vozilo kreće velikom brzinom prema oblasti Devonporta“, navodi se.

Voldeab je nastavio da vozi svoju žrtvu na njegovu kućnu adresu u ulici Vilton i silovao je, čuo je sud u Plimotu.

Kada je Voldeab napustio svoju spavaću sobu, žrtva je pobegla, otrčavši kući i kontaktirajući policiju za pomoć. Seksualni prestupnik je za zločine osuđen na 18 godina zatvora.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar