Roma Lawson Foto:Facebbok

Porno zvezda pobegla je iz policijskog automobila, pa je polugola trčala ulicama, a policija se dala u poteru za njom.

Roma Loson (34), koja je radila pod imenom Romana Rajder, ujela je policajca nakon što je trčala ulicama Margejta bez pantalona.

Loson, iz Herne Beja u Kentu, uhapšena je pod sumnjom da je vozila pod uticajem droge nakon što je svojim automobilom udarila u kombi.

Pošto je pala na testu za drogu, policajci su pokušali da je odvedu u policijsku stanicu kada je nastao haos.

Sedeći na zadnjem sedištu, Losonova je tajno otkopčala kopču za pojas, čekala da se vozilo zaustavi, a zatim se bacila između dva policajca na prednjim sedištima, što je izazvalo borbu.

Dok su se hvatali, jedan policajac ju je zgrabio za nogu, ali se Losonova izvukla, pa su njene pantalone ostale u vozilu.

Gola od struka naniže, Losonova je pobegla ulicama Margejta, uspevajući da izbegne policiju dok je tražila utočište u kući prijatelja, rekla je tužiteljka Eleanor Skot-Dejvis pred sudom u Kenterberiju.

Policija je pronašla Losonovu kod prijatelja i ponovo je uhapsila 90 minuta kasnije.

Nakon zabrinutosti za njeno dobro, odvedena je u obližnju bolnicu gde je nastavila da pokušava da beži.

Pokušala je da odjuri ka vratima i, nakon što ju je više policajaca obuzdalo, Losonova je „naletela na policajca Bejkera i ugrizla ga za butinu i nanela mu modrice“, dodao je tužilac.

Loson, koja ima 10 prethodnih osuda, izjasnila se krivom za bekstvo iz zakonitog pritvora i napad na radnika hitne pomoći pre suđenja.

#related-news_1

Kako se navodi, Losonova koja se pojavila u filmovima za odrasle „Pidžama žurka“ i „Učiteljicin ljubimac“, želela da svojoj žrtvi koju je ujela uruči pismo u kojem naglašava da „nema razloga za napad“.

Sudija Ketrin Braun rekla je Romi Loson: „Kada ugrizete nekog, tako nešto se radi kada ste potpuno van kontrole“. Sudija je rekla Losonovoj da je bila pod uticajem kokaina kada je napala policajca u maju prošle godine, ali je od tada pokazala „perspektivu rehabilitacije“.

PROČITAJTE JOŠ:

Losonu je naloženo da odradi 20 dana uslovne kazne i plati odštetu od 100 funti. Na sudu je bilo reči o njenim prethodnim krivičnim delima koja uključuje običan napad, pljačku, posedovanje kokaina…

Godine 2010. ostavila je svog najboljeg prijatelja da umre nakon horor sudara u kojem je zadobila frakturu lobanje.

Loson, koja je vozila pijana, udarila je u tri parkirana automobila i prevrnula svoj beli kabriolet Suzuki Vitaru.

Kieran Brand, koji zastupa Losonovu, rekao je da je njen „haotičan način života“ izbio na videlo nakon brojnih nestabilnih veza, porodične tragedije i borbe sa zavisnošću od kokaina.

On je rekao da je Loson prestala da koristi drogu od septembra i da je „izrazila kajanje“ zbog napada na policajca.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar