Foto: Shutterstock

Pijani muškarac težak 158 kilograma povredio je svoju devojku i ostavio je bez vazduha tokom divljačkog premlaćivanja.

Šon Melin (40) rekao je svojoj tadašnjoj devojci Šarlot Marsden: „Ne ideš ti nikuda“ dok ju je divljački tukao.

Tokom premlaćivanja u Travelodgeu u Boltonu, u Velikom Mančesteru, Melin ju je davio, udarao pesnicama i nogama.

Marsden (32) bila je podvrgnuta napadu uz piće i drogu i nazvala je Melina „demonom sa velikim stomakom“ kada je koristio svoju građu da je savlada.

Uspela je da pobegne, ali ne pre nego što je zadobila modrice na leđima, grlu, nogama, potiljku, na ušima i licu u incidentu u avgustu prošle godine. Marsden je rekla da se osećala „degradirano kao bednica“ i da je pobegla kada je Melin zaspao. Iz hotelske sobe je izašla obučena samo u peškir.

Melin je bio u zatvoru na tri godine nakon što je priznao napad na krunskom sudu u Mančesteru.

U izjavi policiji, Marsden je rekla: „On je veliki i širok, i ima veliki stomak. Zna da je jači od mene i znao je da ga se plašim. Nisam mogla da dišem kada je bio na meni. Imala sam viziju sebe kako ležim mrtva na krevetu samo u svojoj ružičastoj dukserici. Bio je kao čudovište, kao demon“.

Dodala je: „Užasno je to što me je davio, stiskao je i gurao mi prste u nos. To je značilo da nisam mogla da dišem. Mogla sam samo očima moliti da prestane. Mislila sam da ću umreti“.

Marsden je dodala da misli da nikada više neće videti svog nećaka.

Kada se par upoznao u vreme prvog lokdauna 2020. godine, Marsden je rekla da joj je Melin izgledao kao „fin momak“, ali su se stvari ubrzo pokvarile.

U to vreme, Marsden je rekla da je bila u zbrci jer se bavi poremećajem u ishrani, ali je počela da dobija samopouzdanje.

Kako su se ograničenja povodom koronavirusa pooštravala, opisala je da se oseća kao da je bila „zarobljena s njim“.

„On bi me maltretirao i omalovažavao jer sam imala slabo samopouzdanje i uvek mi je govorio da je bio zaj*ban“, rekla je ona. „Međutim, poraslo mi je samopouzdanje, a on je znao da pokušavam da ga ostavim i kao rezultat toga postao je ljut“.

PROČITAJTE JOŠ:

Mark Pričard, tužilac, rekao je: „Stvari su u početku išle dobro, ali je između njih izbila svađa i tu su stvari počele da idu naopako. Okrivljeni je obema rukama uhvatio svoju devojku za grlo i držao je toliko dugo da je povratila. Potom ju je zgrabio za kosu i udario nogom u lice. Takođe joj je u nekoliko navrata razbio glavu o zidove po sobi. Zatim ju je svojom težinom držao na podu, gušeći je. Rekla je da ne može da diše, ali on je rekao ‘ne ideš nikuda’. Kasnije, kada je par zaspao, podnositeljka žalbe se probudila i pokušala da skupi svoju odeću da pobegne, ali nije mogla da je pronađe. Kada se okrivljeni probudio, podnosilac žalbe se pretvarao da ide do toaleta“.

„Okrivljeni je pokušao da je zgrabi, ali je promašio, a ona je sedela u wc i pretvarala se da plače. Stojeći na vratima, optuženi je vikao. Zatim je skočio na nju i razbio joj glavu o zadnji deo toaleta. Optuženi je kasnije uhapšen i negirao je krivična dela u jednom intervjuu“, dodao je.

Melin se prvobitno izjasnio da nije kriv, ali je promenio mišljenje na dan suđenja. Zabrana prilaska koja mu je izrečena znači da više ne može kontaktirati Marsden i njenu sestru.

Prilikom izricanja presude, sudija g. zapisničar Imran Shafi KC rekao je Melinu: „Ova veza je bila isprekidana nasiljem i sve je došlo do vrhunca 22. avgusta prošle godine. Nisi pokazao ni kajanje ni brigu za svoju tadašnju partnerku, čak si je optužio da je glumila da je bolesna nakon što si je davio“.

BONUS VIDEO: Pomahnitali muškarac ubio pet kolega i sve prenosio uživo na Instagramu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar