Foto: Facebook,Twitter/boomerjr_nft

Sin bivšeg igrača Red Soksa, Džordža Skota, navodno je ubio svog osmogodišnjeg dečaka pre nego što je sebi oduzeo život njihovoj kući u Masačusetsu u petak, rekli su zvaničnici.

Tragičnu scenu ubistva i samoubistva otkrila je policija koja je obavila proveru u kući 54-godišnjeg Džordža Skota Trećeg u Nju Bedfordu nešto posle 8 sati, preneo je Boston Glob.

Skot i njegov mali sin Dante Hazard pronađeni su mrtvi u kući, saopštila je kancelarija okružnog tužioca u Bristolu Tomasa M. Kvina III u petak uveče.

„Skot, za koga se veruje da je ubio dečaka pre nego što je sebi oduzeo život, živeo je u kući sa dečakom“, rekao je Greg Miliote, portparol tužioca za Glob.

Vlasti su saopštile da je Skot izgledao kao da je ubio svoje dete oštrim predmetom pre nego što je izvršio samoubistvo, navodi VCVB.

„Čekamo potvrdu lekara o ovim i drugim detaljima“, rekao je Kvin u saopštenju.

Miliote je potvrdio da je Skot sin bivšeg igrača Red Soksa Džordža Skota, koji je proveo 9 sezona u Bostonu 1960-ih i 1970-ih.

Kortni Kolombo (34) rekla je za Globus da je živela u kući pored Skotove kuće od 2020. sa svojim dečkom i rekla da je on oduvek bio prijateljski sused. Rekla je da bi ponekad videla Dantea kako se igra napolju.

„Bila sam šokirana kada sam čula šta se dogodilo. Nisam ovo očekivala. Žao mi je samo dečaka, on ništa od toga nije zaslužio“, rekla je ona.

PROČITAJTE JOŠ:

Nešto više od dve nedelje ranije, detektivi koji istražuju nestanak dečakove majke, Lize Hazard, pretražili su kuću, objavio je Boston Glob. Majka je nestala od marta 2019. godine.

Skot je imenovan „osobom od interesa“ u slučaju njenog nestanka koji je i dalje nerešen.

Skot je 2021. godine lansirao NFT kolekciju sa svojim pokojnim ocem.

„Bio je sjajan momak“, rekao je Skot III o svom ocu.

Bivši igrač bejzbola niže lige iz 1990-ih, Skot je imao aspiracije u visokoj ligi poput svog oca, rekao je u intervjuu za Glob u to vreme.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar