Foto: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

Na sahranu kraljice Elizabete II došao je niz članova evropskih kraljevskih porodica, a među njima i jedno, pomalo, neočekivano lice. Ruku pod ruku sa svojim suprugom došla je princeza Šarlin, u medijima poznata kao "najtužnija princeza na svetu".

Princeza Šarlin, koja je u medijima dobila nadimak „najtužnija princeza na svetu“, retko se pojavljuje u javnosti sa mužem.

Mediji su dugo i naširoko pisali o njenom navodnom razvodu. Takođe, omiljena tema medija bila je i njen višemesečni boravak u Africi za koji se tvrdilo da je zapravo beg od braka u kojem ne želi da bude. Sama princeza tvrdila da je u rodnoj Južnoj Africi ostala duže nego što je planirano zbog operacije sinusa.

Princeza Šarlin i Albert od Monaka Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Takođe, po povratku u Monako pisalo se o njenom navodnom boravku u duševnoj bolnici, pa i da je napustila muža i porodični dom.

Par je pokušao da demantuje sve to fotografijama na kojima pozira cela porodica, ali umesto da ubede javnost u ono što žele samo su podgrejali sumnje da je njihov odnos nije najbolji. Princeza se ponovo nije smejala niti je delovala srećno, zbog čega je uostalom, i dobila nadimak „najtužnija princeza na svetu“.

Pored princa od Monaka i princeze Šarlin, sahrani kraljice Elizabete II prisustvuju i belgijski kralj Filip od Belgije zajedno sa suprugom kraljicom Matildom. Takođe, prisustvuju kraljevi i kraljice Holandije, Španije i Norveške. Među najiščekivanijim monarsima bio je japanski car Naruhito, koji retko ide u posetu drugim zemljama, a prisutni su i butanski kralj i kraljica Džigme i Džetsun, kao i brunejski sultan.

VIDEO Unuci ispraćaju kraljicu: Vilijam i Hari koračaju iza kovčega

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar