Foto: Shutterstock

Policija je otkrila uzrok smrti voljene profesorke srednje škole na Floridi koja je pronađena mrtva pored njenog deteta koje je plakalo.

Amanda Hiks (26) pronađena je mrtva u svom stanu u subotu ujutro. Kako se navodi, nju je verenik izbo nožem nasmrt, a potom je sebi oduzeo život.

Izveštaji pokazuju da je Amanda, nastavnica u srednjoj školi Dr David L. Anderson, pokušala da pozove člana porodice oko ponoći pre nego što je obližnja nadzorna kamera uhvatila zlokobni zvuk.

Otprilike sat vremena nakon što je Amanda pokušala da pozove člana porodice, komšije iz stana u Port Sent Luci su rekli da su čuli „veoma glasan, škripav vrisak“.

Monika Ventura (56) rekla je lokalnom novinskom izdanju TCPalm: „Taj vrisak ostaje u mojoj glavi“.

Policajci su izašli na lice mesta ujutru nakon što je član porodice kojeg je Amanda kontaktirala postao zabrinut.

Policija je ušla u stan i pronašla dva tela i uplakanu 10-mesečnu bebu oko dva metra dalje u njenom krevetiću oko 11 sati nakon ubistva.

Amanda je živela u stanu samo tri nedelje kada se dogodilo tragično ubistvo.

Drugi komšija je za CBS rekao: „Nikad ne znaš kroz šta ljudi prolaze. Osećam se kao da bih voleo da sam mogao da doprem do njih“.

„Nismo stigli čak ni da ih upoznamo jer se sve dogodilo tako brzo. Ipak, moje srce je uz porodicu. Nadam se da će pronaći mir u svemu ovome“, dodao je.

Direktorka srednje škole Dr David L. Anderson, Darsija Borel rekla je: „Policijska uprava Port Sent Lusi potvrdila je da je gospođa Hiks bila žrtva ubistva.

PROČITAJTE JOŠ:

„Iako reči nikada neće biti dovoljne da prenesu šok i tugu koje je ova vest donela u našu školsku porodicu, važnije je nego ikada da se okupimo da podržimo jedni druge na našem tugom. Dodatne informacije o spomen-obeležjima i mogućnostima za podršku Amandinoj prelepoj devojčici će stići“, dodala je.

Beba Alani je sada sa članom porodice.

Amanda se navodno udaljila od prijatelja u poslednjim mesecima svog života.

Prijateljica Rakel Magalon rekla je za Njujork post da joj Amanda nije ni spomenula da je trudna ili da je u vezi i da je izbrisala svoje naloge na društvenim mrežama.

„Bila sam iznenađena kada sam čula da je dobila bebu“, rekla je Magalon za novine. „Imam sporedan posao sa odećom za bebe, pa sam mislila da bi ona to spomenula. Ali nikada nije. Ništa od toga nema smisla. To je zaista tužno“, navela je.

BONUS VIDEO: Pomahnitali muškarac ubio pet kolega i sve prenosio uživo na Instagramu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar