Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Šesta osoba je uhapšena u vezi sa ubistvom modela iz Hongkonga Ebi Čoi, čije su noge pronađene u frižideru.

Ebi Čoi je bila model i influenser, a sa svojim pratiocima je delila detalje iz svog glamuroznog život. Imala je više od 100.000 sledbenika na Instagramu.

28-godišnjakija je, kako se izveštava, poslednji put viđen pre više od nedelju dana. Policija je pronašla njene noge u frižideru dan kasnije.

Lobanja mlade žene, a nekoliko rebara je pronađeno u loncu za kuvanje koji je zaplenjen.

Rupa na zadnjem delu lobanje je tamo gde je bila udarena u fatalnom napadu, zvaničnici veruju.

Foto: Printscreen Instagram/xxabbyc

U četvrtak je policija uhapsila 41-godišnjeg čoveka na sumnju da pomaže i podržava osumnjičene za ubistvo manekenke, navode lokalni mediji.

Optužen je da je pokušavao da pomogne bivšem suprugu gospođe Čoi, Aleku Kvong da pobegne iz Hongkonga.

Kvong (28) njegov otac, Kvong Kau i brat, Anthoni Kvong, optužen su za ubistvo u ponedeljak, dok je Kvongova majka, Dženi Li, optužena da je pomogala u zločinu.

Peta osoba koja se sumnja da skriva jednog od osumnjičenih puštena je uz kauciju.

PROČITAJTE JOŠ:

Više od 120 policajaca završilo je pretragu na deponije u potrazi za više delova tela ubijene manekenke. Njen trup i ruke još nisu pronađeni.

Policajci su takođe pretražili kuću u selu Lung Mei Tsuen, gde su, kako se izveštava, nađeni ostaci manekenke. Policijski kordon ostaje na mestu događaja.

Poslednja objava na društvenim mrežama ubijene manekenke bila je pre više od nedelju dana. Na njoj se vidi naslovna strana jednog časopisa u Monaku za koji se manekenka fotografisala.

Policija je saopštila da je u središtu ovog užasnog ubistva bio finansijski spor koji uključuje desetine miliona dolara.

BONUS VIDEO: Masovna pucnjava na Univerzitetu Mičigen

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar