Foto: EPA/LOUISA GOULIAMAKI

Pojavio se novi snimak koji prikazuje šta se sve događalo na brodu na Bahamima samo nekoliko trenutaka nakon što je 18-godišnji Kameron Robins skočio s broda u okean.

Na snimku se vidi kako je mladić u okean skočio bez prsluka za spasavanje i odeven samo u kupaće gaće.

Njegovi drugovi su bili u šoku, iako su oni pribraniji među njima pokušali Robinsu da daju savete.

„Zgrabi bovu.. zgrabi bovu“, čuje se kako neko viče na snimku. Ipak, vidljivo je da je otplutao u drugom smeru, dalje od bove, pre nego što je nestao u tami, piše Dejli mejl.

PROČITAJTE JOŠ:

Američka obalska straža i brojne agencije danima su pretraživale okeanske vode u potrazi za nestalim mladićem. Kasno u petak, američka obalska straža zvanično je prekinula potragu. Svedoci su ispričali da je mladić oko 23:30 sati skočio u more s broda Blekbrds Rivendž zbog igre izazova, prenosi Jutarnji list.

U trenutku kad je mladić iz Luizijane skočio u more, brod je bio blizu Atola, nenaseljenog ostrva smeštenog severoistočno od Nasaua. Robins je bio bejzbolska zvezda, a na brodu je zajedno s desetinama maturanata iz drugih srednjih škola iz Baton Ruža slavio završetak srednje škole.

Učenici su na ostrvo stigli samo nekoliko sati pre izleta i odseli su na Atlantis Paradajs Ajlendu u Nasauu, potvrdio je jedan od roditelja.

Nakon što je Robins skočio, brod i članovi njegove posade pokušali su ga locirati zajedno s više spasilačkih službi. Tokom potrage je pretraženo više od 325 kvadratnih kilometara.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar