Foto: EPA-EFE/NIC BOTHMA

Kejt Midlton ima tajni potez koji koristi prilikom fotografisanja, i on sada razotkriven. Naime, tokom godina, princeza od Velsa razvila je način da suptilno priđe ljudima sa kojima se slika, a pošto joj niko nikada nije pogledao u stopala, to je do sada čuvala u tajnosti.

„Kraljevski fanovi su poludeli za ‘Princess Shuffle’, potezom koji Kejt koristi da bi se diskretno približila ljudima sa kojima se slika,” objavio je TikTok profil koji redovno objavljuje video sadržaj o kraljevskoj porodici, piše Stori.hr.

Na snimku, koji je pogledan čak 2,4 miliona puta, vidi se da se Kejt susreće sa Meri, princezom prestolonaslednikom Danske i kraljicom Margrete II u palati Kristijan IKS u februaru 2022. godine.

Dok fotografi počinju da snimaju fotografije, Kejt radi suptilne pokrete nogu i mic po mic prilazi ostalima, ne spuštajući pogled ni jednog trenutka.

Pročitajte još:

„Sviđa mi se sve u ovom pokretu“, „Kakav genijalan trik, to su godine vežbe“, „Diskretno i elegantno“, samo su neki od komentara obožavatelja princeze od Velsa.

BONUS VIDEO Hari i Megan: Ko je oterao Sasekse sa kraljevskog dvora? – gosti Duška Jovanović i Ivan Radojčić

Ipak, nisu svi oduševljeni onim što su videli.

„Ovo je manje diskretno i manje elegantno nego da je samo zakoračila ka njima“ i „Da je Megan uradila ovi ljudi bi bili besni“, komentari su onih kojima se princezin potez nije dopao.