Ilustracija avion putnici Foto:Shutterstock

Snimljena je dramatična svađa i tuča na letu Rajanera, a jedna putnica zadobila je krvav nos.

Na letu iz Bristola za Tenerife u ponedeljak vladao je pravi haos, a putnici su vrištali i padali po podu. U videu koji se širi internetom, dve žene se tuku između sedišta, a ostali putnici viču i vrište, piše Jutarnji list.

Jedna od žena, kojoj curi krv iz nosa, ustaje i viče: „Prijatelju, ona i on“ i pokazuje prema prolazu aviona. Nejasno je za šta je optužila druge putnike, ali očigledno je vrlo uznemirena.

„Ne, pogledaj“, potom pokazuje na svoj krvavi nos. Nepoznati ženski glas potom kaže: „Nisam ja to uradila“. Povređena putnica uzvraća: „On je“, a onda ponovo pokazuje prema prolazu aviona i viče: „Zato što ste ga nazvali debelim kretenom“.

Pročitajte još...

Žena s krvavim nosom potom nastavlja: „Gde je moj telefon? Moj telefon je na podu“, Snimak se u tom trenutku prekida. Rajaner je saopštio da je pozvana policija kad je avion sleteo na špansko ostrvo.

Portparol Rajanera rekao je: „Posada na letu iz Bristola za Tenerife (27. novembra) unapred je pozvala policiju za pomoć kada je putnik počeo da ometa let. Avion je dočekala lokalna policija po dolasku na aerodrom Tenerife i problematični putnik je uklonjen. Ovo je sada stvar lokalne policije“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare