Foto:

Ostaci tela troje novorođenčadi umotani u plastične vreće pronađeni su plitkim grobovima u podrumu kuće u selu Černiki na severu Poljske.

Pjotr Gerašik (54) i njegova ćerka Paulina Gerašik (20) uhapšeni su zbog sumnje da su bili u incestuoznom odnosu te da su ubili novorođenčad.

Pjotr Gerašik optužen je za tri ubistva te incestuozne odnose s ćerkom Paulinom i još jednom drugom ćerkom. Paulina Gerašik optužena je za dva ubistva i incestuozni odnos sa svojim ocem.

Pjotr i Paulina roditelji su dvoje od troje ubijene dece, a njihova veza je navodno bila sporazumna.

Gerašik i njegova druga ćerka roditelji su trećeg deteta. Ta njegova ćerka je ostala trudna nakon što ju je prisilio na seksualni odnos. Tužioci sumnjaju da on ubio treće novorođenče.

Nakon što mu je pre otprilike 15 godina preminula supruga, Pjotr Gerašik doselio se u Černiki kako bi se brinuo za svoju decu.

Foto: Adam Warzawa / PAP / Profimedia

„Otac je ostao sam s decom. Bilo ih je mnogo, 10 ili 12. Najstarija su već odselila. Piotr je ostavljao dobar utisak. Dvorište je bilo neuredno, ali je instalirao nove prozore. Nije bilo naznaka da je konzumirao alkohol. Vodio je decu u šetnje i u šumu kako bi brali pečurke. Obični su to ljudi bili. Ko bi rekao da su se u njihovom domu događale takve grozote“, rekao je jedan meštanin sela Černiki.

Jedna prijateljica Pauline Gerašik posumnjala je da je ova trudna jer je počela da nosi širu, veću odeću. Gerašik je u jednom trenutku uzela tri nedelje slobodno od posla, međutim na njega se vratila nakon nedelju dana.

Foto: Adam Warzawa / PAP / Profimedia

„Svi smo mislili da je trudna. Kad se vratila s odmora, bilo je jasno da je došlo do neke promene. Bila je mršavija, slabija i stalno umorna. Kada smo je pitali za dete, pravila se da ne zna ništa o tome i sve porekla“, rekla je jedna radnica prodavnice u kojoj je Paulina radila.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Živeli su kao par. Ona ga je oslovljavala s „Pjotre“. Držali su se za ruke. Pre par meseci, obrijao joj je glavu kako je drugi momci ne bi gledali. On je za nju bio Bog“, rekao je drugi meštanin Černikija.

Trenutno se provode obdukcije nad ostacima jela novorođenčadi.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar