Olga Woolnough Foto: Police

Ruskinja sa nadimkom "Al Kapone" za koju se priča da teroriše komšije, oslobođena je optužbi za napad na specijalnu policiju u pabu.

Olga Vulno (47) je poznata i kao komšinica iz pakla, dok je živela u Vortingu u Engleskoj jer je kako se navodi, pretila meštanima, priređivala celonoćne žurke i teturala se okolo pijana. Takođe je svoju kuću na obali mora ofarbala u neonsko roze.

Vulno, koja se takođe vodi i pod imenom Aleksandra, tvrdi da ima veze sa ruskom kraljevskom porodicom. Godine 2015. joj je zabranjeno da pije bilo kakav alkohol u javnosti.

Ona se sada pojavila na sudu za prekršaje u Londonu nakon što je optužena za napad na specijalnog policajca Adrijana Bodenhama u jednom pabu u Londonu.

Nejtan Pejn Dejvi, tužilac, rekao je da policajac nije bio na dužnosti to veče kada je „pijana“ Ruskinja ušla u pab.

„Žrtva je videla da optužena pije iz flaše vina za koju je sumnjao da nije kupljena u pabu“, rekao je Dejvi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Napadala je druge mušterije, a zatim je pokušala da pije tuđa pića. U tom trenutku Bodenham je rekao da je odlučio da treba da se umeša. Izveo ju je van lokala, došlo je do tuče. Optužena ga je udarila pesnicom u usta, što je za posledicu imalo otok“, navodi se.

Policajac je rekao da je optuženu uhvatio za zlobove.

Vulno je rekla da je pokušala da pobegne od njega i da on nije imao pravo da je zadrži.

„Lice mu je bilo crveno, verujem da je bio pijaniji od mene“, navela je. Rekla da policajac nije pokušao da je smiri. Insistirala je da je delovala u samoodbrani i da je oslobođena optužbi nakon što je prikazan snimak incidenta.

Kako navode mediji, Vulno je plakala kada je oslobođena optužbi.

Ranije je na sudu rekla: „Plašim se da ikome kažem da sam Ruskinja. Morala sam da se preselim u London zbog sopstvene bezbednosti. U predgrađu ako nekome kažem da sam Ruskinja, gledaće me sa mržnjom“.

Kako se navodi, Vulno ima 32 osuđujuće presude za 67 krivičnih dela.

BONUS VIDEO: Soba za mučenje u Hersonu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar