Foto: Houston Police Dep

Majka troje dece ostala je paralizovana nakon što ju je udario razbojnik koji ju je navodno posmatrao kako podiže novac sa bankomata i pratio ju je 37 kilometara.

Nung Truong (44) napao je 13. februara muškarac u ranim 20-im godinama, navodi policija u Hjustonu.

PROČITAJTE JOŠ:

Zastrašujući trenutak je snimila je nadzorna kamera. Na njemu se vidi kako osumnjičeni napada ženu i hvata je dok ona ne ispusti svoje stvari, uključujući pasoše za predstojeći put kući.

Razbojnik ju je zatim srušio na zemlju, što je za posledicu imalo povredu kičmene moždine koja joj je promenila život. Sada, policajci kažu da im je potrebna pomoć javnosti da identifikuju osumnjičenog.

Foto: Houston Police Dep

Policija u Hjustonu saopštila je da je Truong podigla novac iz Banke Amerike na Bulevaru Blekhok u Hjustonu i da ju je pratio osumnjičeni skoro 37 kilometara do tržnog centra na Beleru oko 11:30.

Na snimku se lopov može videti kako krade koverat za koji policija veruje da je mislio da je novac iz njenih razbacanih stvari. Počeo je da beži, ali se onda okrenuo i srušio ženu na zemlju.

Porodica je za FOKS 26 rekla da je pljačkaš pobegao sa oko 4.300 dolara. Rekli su da je Truong štedela novac da poseti svoju porodicu u Vijetnamu.

Traumatični incident ostavio je nesrećnu ženu paralizovanu i u invalidskim kolicima, nesposobnu da hoda sama ili koristi kupatilo bez pomoći.

BONUS VIDEO: Masovna pucnjava na Univerzitetu Mičigen

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar