Zlata Hrvoj Šipek Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Glavna državna tužiteljka Hrvatske Zlata Hrvoj-Šipek postala je hit na društvenim mrežama nakon izjave u kojoj navodi "da joj treba punjač".

Ona je nakon rasprave u parlamentu davala izjavu medijima i rekla nešto što je odjeknulo širom regiona.

„Ja se nekad osećam, a i ostale kolege, na način da se neprekidno dajete, dajete, dajete, trošite energiju. Ali, nedostaje mi punjač“, rekla je tužiteljka.

Nakon toga, usledila je žestoka kritika TV voditelja Borne Sora, koja je postala viralna na društvenim mrežama.

„Koga boli ku*ac, jeste vi poremećeni? Vi mislite da su mediji ovde da vam daju komplimente, da vas hvale, da vam pišu zahvalnice? Vama nedostaje punjač da bi radili kao državni tužilac? Daj otkaz i gubi se. Mi smo država nastala na pljački i kriminalu, ubistvima. Sirotinja se ugnjetava, slabi se gaze, bolesni se žrtvuju, za silne manijake i gramzive sociopate. Mi živimo u društvu gde je krađa postala vrlina, taoci smo partijskih interesa.

POGLEDAJTE JOŠ:

Za razliku od susednih crnih rupa kao što su Srbija i Mađarska, imaš ovde nekoliko medija koji ne moraju da zavise od tvojih sponzora i ti se usudiš da pričaš o svom punjaču. Da neko dođe na posao i kaže da mu treba punjač, dobio bi otkaz. Ali Vi nećete, pošto to što radite odgovara onima koji su vas izabrali, a to je vlast“, rekao je, između ostalog voditelj.

Šta je još poručio Zlati Hrvoj-Šipek pogledajte u videu.