Foto:/ Shutterstock Editorial / Profimedia

Grčki pilot je napisao eksplozivno priznanje u kojem je priznao ubistvo svoje supruge Britanke da bi je ućutkao zbog svog reketa sa drogom, tvrdi žrtvin otac.

Babiš Anagnostopulos (35) ugušio je Kerolajn Krauč i njihovog kućnog ljubimca pred njihovom ćerkom Lidijom u lažnoj provali. Prošlog leta je osuđen za ubistvo. Sada je njegov svekar, Dejvid Krauč, tvrdi da je ubica opisao svoj zločin u otkucanom pismu.

Anagnostopulos je navodno prevozio drogu u svom helikopteru za lokalnu bandu, ali je pokušao da izađe nakon što je to priznao svojoj ženi, koja je zapretila da će ga ostaviti.

Foto: – / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kriminalci su tada rekli pilotu da će morati da ućutka svoju ženu – pa je ubio gospođicu Krauč plašeći se da će i on biti ubijen ako to ne učini.

Advokati Anagnostopulosa odbacili su te tvrdnje kao „lažne“ i kao deo manevara uoči žalbe njihovog klijenta na njegovu kaznu za ubistvo kasnije ove godine. Ali gospodin Krauč, 79, koji živi na grčkom ostrvu Alonisos, insistira da ima otkucano pismo na „vrlo dobrom engleskom“.

On je grčkoj TV stanici Ant1 rekao: „Kažem vam zašto je ubio Kerolajn pred njegovim detetom. Bio je umešan u narko-bandu. Postojao je restoran u koji su Kerolajn i Babiš odlazili i čovek koji je bio vlasnik restorana bio je umešan u drogu“.

Foto: EPA-EFE/YANNIS KOLESIDIS

„Razgovarao je sa Babišom i on mu je rekao da je bandi u koju je bio umešan potreban pilot helikoptera i da je to jedan posao za koji je platio mnogo novca.“ Nastavio je: „Babiš je bio veoma glup. Umesto da drži jezik za zubima, rekao je Kerolajn.

„Sada, Kerolajn je bila veoma poštena osoba i rekla je da neće imati ništa s tim i ako on nastavi sa ovim poslom sa drogom ona će odmah otići na Filipine. Pa, rekao je ljudima, bandi, da ne može to da uradi, a oni su ga pitali zašto i – upravo sam ti rekao koliko je glup – rekao je: „Rekao sam svojoj ženi i ona je rekla ako nastavim da radim ona će me ostaviti“.

Rekli su: „Pa, ne možeš reći svojoj ženi, moraš je ućutkati. Ako ti veruje, uvek će to znati i jednog dana će progovoriti, pa ćemo morati da je se rešimo“.

Foto: Athena Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gospodin Krauč je dodao: „To je bio jedini razlog zašto ju je ubio, jer je mislio da će, ako ne učini, i njega i Kerolajn ubiti narko-banda.“

On je priznao da pismo nije potpisano, ali je insistirao: „Ako razgovarate sa njegovom majkom, ona će vam reći šta je istina.“ To je najnoviji obrt u šokantnom ubistvu 19-godišnje gospođice Krauč u njihovoj vili na Alonisosu u maju 2021. godine.

Anagnostopulos se vezao nakon što je zadavio svoju ženu i petomesečnog psa Roksi, pre nego što je policiji rekao da su ih napali albanski kriminalci. Plakao je na službi na groblju na vrhu brda na rodnom ostrvu svoje žene, Alonisosu, grleći njenu izbezumljenu majku Suzan.

Foto: / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ali grčka policija je razotkrila njegovu prevaru i Anagnostopulos je dobio 16 godina zatvora za ubistvo svoje žene i 11 i po godina zato što je ubio njihovog psa.

Gospodin i gospođa Krauč (58) dobili su starateljstvo nad svojom dvogodišnjom unukom Lidijom koja sada živi sa porodicom na Filipinima. Ali Anagnostopulosovi roditelji se žale na odluku – i veruju da bi trebalo da imaju starateljstvo nad detetom.

Gospodin Krauč, penzionisani inženjer iz Liverpula, rekao je: „Mislim da nije u redu da Lidija odrasta sa roditeljima čoveka koji je ubio njenu majku.“ Objašnjavajući kako ona odrasta na Filipinima, rekao je: „O, ona je tamo veoma, veoma srećna. Moja pastorka ima troje svoje dece i stalno se igra sa njima. Ona moju pastorku naziva mamom, a njenog muža tatom, a na decu moje poćerke gleda kao na braću i sestre“.

Foto:Intime News/Athena Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Tako da bi bilo smešno, po mom mišljenju, da ona ostane sa roditeljima čoveka koji je ubio njenu majku“, dodao je.

PROČITAJTE JOŠ:

Ali Lidija još ne zna šta se dogodilo njenoj majci. „U ovom trenutku ne misli da je njena majka ubijena“, rekao je on.

„Ona samo misli da joj je majka umrla – ona zapravo ne razume smrt. Nikad nismo pričali o njenom ocu, ona nikada nije pitala za svog oca, tako da nikada nismo razgovarali o tome“, naveo je.

Odgovarajući na optužbe o pismu priznanja, Aleksandros Papajoanidis, za Anagnostopulosa, rekao je za Mail: „Sve je ovo lažno i mislim da je ovo potez oca samo zbog žalbe.“

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar