Foto:Shutterstock

Majka i otac iz Nebraske rekli su da su užasnuti zbog smrti svoje jednogodišnje ćerke, za koju policija kaže da je ostavljena u vrelom vozilu ispred vrtića.

Ramija Vortington (1) umrla je nakon što je policija rekla da je ostavljena u vrelom automobilu u ponedeljak u kod Centra za razvoj dece budućnosti u Omahi. Policija je pozvana u dnevni boravak nešto posle 15 časova. Kažu da je jednogodišnjakinja odvedena u bolnicu gde je preminula.

„Ne razumem kako je to uopšte moglo da se desi“, rekao je devojčicin otac, Rijana Vortington.

VOVT je potvrdio da je kombi registrovan na vlasnika vrtića. Vozač je pokupio Ramiju i dvoje njene braće i sestara u ponedeljak ujutro. Drugo dvoje dece je izašlo iz kombija, ali jednogodišnjakinja je ostala.

„Vrtić ih preuzima ujutru, rano ujutru“, rekao je Vortington. „Moje pitanje je kako možete zaboraviti dete koje ste sami ubacili u vozilo?“, dodao je.

Temperatura je dostigla 36 stepeni napolju tokom dana. U bolnici su Ramijinim roditeljima rekli da je njena temperatura bila 42 stepena.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kako da zaboraviš jedno dete kada si dvoje izvadio iz kombija? Kako si zaboravio moju bebu?“, rekla je njena majka Sina Džonson.

Nije jasno koliko je dugo Ramija ostala u kombiju.

Ramija je bila najmlađa od šestoro dece. Njeni roditelji kažu da je volela da jede i igra i da je uvek imala osmeh na licu.

„Ona je volela svog tatu. Bila je tatina devojčica“, dodala je majka.

Istraga o Ramijinoj smrti je u toku. Za sada nije jasno kada će i da li će biti podignuta optužnica.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar