Dalibor Medojević Foto:Savo Prelević/Vijesti.me

Dugogodišnji policajac Dalibor Medojević negirao je u Specijalnom tužilaštvu optužbe da je članovima jedne kriminalne grupe preko kriptovane Skaj (Sky ECC) aplikacije odavao poverljive informacije.

To je za „Vijesti“ rekao njegov branilac, advokat Dražen Medojević.

Pročitajte još:

Vršilac dužnosti glavnog specijalnog tužioca Saša Čađenović nakon saslušanja odredio je zadržavanje do 72 sata doskorašnjem načelniku Odseka za suzbijanje privrednog kriminaliteta.

Medojevića Specijalno tužilaštvo sumnjiči da je pripadnicima škaljarskog kriminalnog klana odavao informacije iz istraga protiv njih.

„Njemu su predočene određene komunikacije koje nisu pribavljene merama tajnog nadzora, već su sa određene aplikacije… On je negirao i rekao da to nisu njegove komunikacije. To je jedino što vam u ovom trenutku mogu reći. Ne mogu vam konkretno govoriti u vezi koje kriminalne organizacije, ni bilo koji detalj“, rekao je advokat Medojević.

Medojević je uhapšen juče po nalogu vršioca dužnosti glavnog specijalnog tužioca Saše Čađenovića. Prema nezvaničnim saznanjima, policijski inspektor bio je pod merama tajnog nadzora i njegova komunikacija sa mafijom je dokumentovana.

***

Bonus video: Hapšenje Škaljaraca u restoranu Durmitor 2017. godine

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar