Eric Zemmour Foto:Nicolas TUCAT / AFP / Profimedia

Erik Zemur, francuski desničar imao je dosta neprijatnu posetu Marseju proteklog vikenda. Sada trpi kritike zbog neprimerenog ponašanja ponašanja jer je pokazao srednji prst političkoj neistomišljenici, a takođe se u centru pažnje našao jer se u Marseju pojavio sa Sarom Nafo (28) za koju se priča da mu je ljubavnica i da čeka njegovo dete.

PROČITAJTE JOŠ:

Zemur i Sara su uslikani zajedno u proteklog vikenda u Marseju, nakon što su se pojavila nagađanja da Sara čeka njegovo dete. Smešila se sve vreme. Na osnovu njenog odevanja se nije moglo videti da li je trudna ili ne.

Nagađanja o njihovoj vezi traju mesecima unazad, a par je uslikan i na letovanju dok su se grlili u moru. Jedan francuski tabloid je objavio te fotografije. Nedavno tabloida „Closer“ objavio je njihovu zajedničku fotografiju uz naslov: „Erik Zemur će postati tata 2022. godine“.

Eric Zemmour Foto:Alain ROBERT / Sipa Press / Profimedia

Zemurov advokt je ranije najavio da će njegov klijent tužiti tabloid. Međutim, njihov tužba je na sudu odbačena.

Zemur je nedavno na Tviteru napisao: „Šta god da se desi, uvek i svuda ću snažno braniti svoju privatnost i privatnost ljudi koji su mi bliski. Da za javni život, ne voajerizmu. Izvinite zbog perverznjaka“.

Sara i Zemur nikada nisu priznali da su u vezi i pored brojnih „dokaza“ koji su izašli u javnost. Zemur je u braku od 1982. godine i sa suprugom ima troje dece.

Srednji prst

Zemur je političkoj neistomišljenici u Marseju pokazao srednji prst iz automobila. Ona mu nije ostala dužna, te je uradila isto, nakon što joj je pokazujući srednji prst poručio: „Veoma duboko“.

„Fingergejt“ kako su mediji nazvali ovaj događaj, će verovatno naštetiti njegovom već stagnirajućem rejtingu na anketama, koje su već pokazale da je izgubio 2 poena i pao na između 12-15 odsto, u odnosu na pre dve nedejle. Za to vreme Le Penovoj je skočio rejting za oko 2-4 odsto na između 20-22 odsto.

Poseta Marseju bila je poslednja stanica na njegovoj turniji promocije knjige pre nego što zvanično krene u predsedničku kampanju sledeće nedelje.

BONUS VIDEO: Makron u poseti Hrvatskoj

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare