Foto: Ken Goff Rota / Goff Photos / Profimedia

U središtu nove drame na britanskom dvoru našao se princ Vilijam, koji navodno ima ljubavnicu, koja je i porodična prijateljica Sara Rouz Hanburi.

Veze njene porodice s britanskim dvorom su duge, pa je tako njena baka lejdi Elizabet Lambart bila jedna od deveruša na venčanju pokojne kraljice Elizabete II.

Njen suprug je u filmskim krugovima poznatiji pod imenom Dejvid Roksavaž kako se potpisuje na odjavnim rolama filmova koje je režirao i u kojima je nastupao kao glumac, a 24 godine je stariji od svoje supruge s kojom se venčao dva dana nakon što su se verili , a dan nakon je njena majka otkrila i da je Rouz trudna s blizancima. Iako nije potvrđeno da su se razveli, početkom 2019. pričalo se kako je njihov brak gotov – a mnogi su kao krivca videli upravo princa Vilijama.

Foto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Rouz živi u Norfolku, u blizini imanja koje je Vilijamu i Kejt bilo baza pre nego što su se preselili u London. Glasine o navodnoj simpatiji koja se rodila između Vilijama i Rouz pojačale su se kad ju je britanski tabloid San označio kao Kejtinu rivalku iz provincije.

POGLEDAJTE JOŠ:

Priču su ponovno aktivirali napisi britanskih medija koji tvrde kako je budući kralj Dan zaljubljenih umesto sa suprugom proveo upravo s Rouz. Ljubavnici su navodno proveli dan na romantičnoj večeri u jednom luksuznom italijanskom restoranu u Londonu, a Vilijam joj je navodno kupio i poklon – bisernu ogrlicu. Iako se o aferi svako malo piše već četiri godine, do sada nije bilo dokaza da je Vilijam neveran svojoj supruzi, prenosi Glorija.hr.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare