Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je još jednu "dramatičnu" konferenciju za medije na kojoj je pričao o problemima s kojima se Srbija suočava, situaciji na KiM i pritiscima koje on trpi. U jednom momentu nastala je neprijatna tišina, jer se predsednik, vidno iznerviran, obratio osobi u publici koja ga je prekinula dok je govorio.

Vučić je govorio o problemu sa registraskim tablicama na Kosovu i Metohiji, ali dok je govorio neko se iz publike usudio da uradi nešto što nikome ne bi smelo da padne na pamet – da ga prekine dok govori.

Pročitajte još...

Neprijatnu scenu sa današnje konferencije, pogledajte u video snimku na početku teksta.

Šta je još rekao predsednik: „Mnogo je ludaka na nacionalnim frekvencijama“

Šef srpske države govorio je danas na konferenciji za medije o brojnim problemima sa kojima se Srbija suočava, ali je imao vremena da prokometariše i rad televizija sa nacionalnim frekvencijama. Očigledno nezadovoljan radom pojedinih TV stanica, on je rekao da “ludaci gostuju na nacionalnim frekvencijama” i pričaju kako će on uvesti sankcije Rusiji.

“Kakve ja gluposti slušam na nacionalnim frekvecnijama. Da bi bilo jasno, ne odnosi se na N1 i Nova S. Ima neki ludaci koji kažu da je Vučić doneo odluku od 01. januara sankcije Rusiji, nema više aviona. Onda neki drugi ludak kaže: ‘Pa sve nam je skuplje nego u Nemačkoj i struja i tako dalje.. Koliko hoćete tih ludaka ima i sve na nacionalnim frekvecnijama”, rekao je Vučić.

Predsednik se tu nije zadržao.

“I šta ja sad treba da radim? Da zovem gospođu Karličić (Ivana Stašević Karličić, direktorka klinke “Laza Lazarević” prim.aut) i ove ljude svakog dana, da rešavaju te probleme ili šta već? Oni valjda bolje znaju od mene šta da radim”, rekao je Vučić.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare