Foto: Instagram/sns_rakovica

Da ni dodela paketića ne može bez SNS potrudio se da nam pokaže funkcioner SNS, Milosav Miličko Miličković. Sa Deda Mrazom i flašom u ruci sa njegovim likom, funkcioner stranke delio je paketiće mališanima kojima je poželeo sve najlepše u ovoj godini.

Uoči novogodišnjih i božićnih praznika, opštinski odbor SNS Rakovic, kako je navedeno na instagram profilu ovog odbora, „tradicionalno je obradovao mališane novogodišnjom žurkom“.

Paketiće je zajedno sa Deda Mrazom delio i član Predsedništva SNS Milosav Miličković. Dosta bizarno je što je sa Deda Mrazom, pred decom, Miličković napravio fotografiju kako drži flašu, očigledno namenjenu za neko alkoholno piće, na kojoj se nalazi njegov lik.

Kako je dalje navedeno, Miličković je mališanima poželeo dobro zdravlje, te da u sledećoj godini „nastave da budu dobri i vredni đaci i da uživaju u raspustu“.

„Ove godine opštinski odbor SNS Rakovica obezbedio je paketiće za više stotina rakovičkih mališana. Novodišnji paketići daljeni su u ranijih godina, gde je uvek posebna pažnja posvećena deci iz socijalno ugroženih porodica. Ta tradicija i praksa nastaviće se i narednih godina“, navedeno je u objavi na ovom instagram profilu.

Pored toga što je nedolično da pred decom pozirate sa flašom, koja simbolizuje alkohol, Miličković je prekršio i zakon jer je indirektno iskoristio decu sa svoju promociju, odnosno u svrhu kampanje.

Ko je Milosav Miličković?

Miličković je najpre bio član Srpske radikalne stranke, da bi nakon toga prešao u redove naprednjaka. Godinama je visoki funkcioner, budući da je bio član Glavnog odbora i Predsedništva, a nakon toga i potpredsednik beogradskog odbora.

Milosav Miličković Foto: MUP Srbije

Bio je i državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP), a nakon sukoba Nebojše Stefanovića sa Aleksandrom Vučićem smenjen je sa ove funkcije.

Bonus video: Neprihvatljivo je da roditelji bolesne dece moraju hitno da jave da li će decu dovesti na događaj sami, jer je potrebno da direktori jave brojno stanje. 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare