Staša Stojanović i Srđan Milivojević Foto: Goran Srdanov/Zoran Lončarević/Nova.rs

Poslanik Demokratske stranke u Skupštini Srbije Srđan Milivojević i poslanica Srpske napredne stranke sukobili su se večeras na Tviter, a na njene navode da je "Aleksandar Vučić institucija" za opoziciju, poslanik DS-a je naveo da je "Laza Lazarević institucija za naprednjake i Vučića".

„Sve što treba da znate o Vučićevim fer i poštenim izborima je da nas je manje na popisu oktobra 2022. nego na izborima aprila iste godine“, napisao je Milivojević na Tviteru.

Njegovu objavu komentarisala je poslanica Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Staša Stojanović.

„Vučić je institucije za sve vas“, napisala je Stojanović.

Na to joj je odgovorio Milivojević: „I Laza Lazarević je institucija… I za vas i za Vučića…“.

Podsetimo, Staša Stojanović dospela je u žižu javnosti kada je za vreme konstitutivne sednice Skupštine Srbije snimala selfi. Pet minuta slave poremetilo je otkriće da se predstavila kao master inženjer, iako to zvanje još nije stekla. Iz opozicije su odmah tražili da Staša Stojanović vrati poslanički mandat zbog lažnog predstavljanja.

Ubrzo potom poslanica Srpske napredne stranke najavila je  tužbu protiv televizije N1 zbog, kako je navela, članka u kojem piše da je slagala o svom obrazovanju i navela da joj je „master zanimanje, a ne obrazovanje“.

****

BONUS VIDEO – Srđan Milivojević o Belivuku u parlamentu i „Ministarstvu za organizovani kriminal“