Predrag Koluvija Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Stranka slobode i pravde oglasila se danas povodom presude kojom je članu predsedništva SSP-a Ivanu Mandiću naloženo da plati naknadu Predragu Koluviji, na ime duševnih bolova.

„Srpsko pravosuđe je danas u Kruševcu umrlo po ko zna koji put. Sudija Eleonora Miladinović je donela presudu da Ivan Mandić, član predsedništva Stranke slobode i pravde, plati 200.000 dinara plus troškove suđenja Predragu Koluviji, vlasniku najveće plantaže marihuane u Evropi, jer je u svom tvitu napisao upravo tu činjenicu. Činjenicu da je Predrag Koluvija vlasnik plantaže marihuane, što se jasno navodi i u optužnom predlogu po kome su sudi Koluviji“, naveo je SSP.

„Da je u pitanju marihuana potvrdili su nalazi iz više laboratorija, o tome svedoče i policijski inspektori Milenković i Mitić, o tome pišu mediji. Ali sve je to sudu bilo nepoznato, pa je Mandića na osnovu tvrdnje Koluvije da ga je prodavac na pijaci, na koju je išao sa nanogicom, nazvao vlasnikom plantaže jer je čitao tvit Ivana Mandića, osudio. Da je Koluvija posle povratka sa pijace bio strašno pogođen, depresivan, svedočili su supruga i Milan Kendija i za to je sud doneo presudu da mu se na ime duševnih bolova isplati 200.000 dinara“, dodaje se još saopštenjem.

SSP je upitao i „šta nije tačno u tvitu Ivana Mandića“.

„Poštovana sutkinjo Miladinović, kako Vas nije sramota? Šta nije tačno u tvitu Ivana Mandića? Da na Jovanjici nije gajena marihuana? Jeste – dokazano je. Da Koluvije nije vlasnik? Jeste – dokazano je. Pa šta mu je nanelo duševni bol? Šta je neistina u Mandićevim rečima“, navela je Stranka slobode i pravde.

„Svojom odlukom ste ukucali ko zna koji ekser u kovčeg srpskog pravosuđa koje zajedno sa Vašim pokroviteljima iz vlasti svakodnevno pokušavate da sahranite. Ne uspevate u tome samo zahvaljući činjenici da postoji veliki broj hrabrih ljudi koji funkcije sudije i tužioca obavljaju časno i pošteno“, poručeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare