Sanda Raskovic Ivic i Darija Kisic Tepavcevic
Sanda Rašković Ivić i Darija Kisić Tepavčević Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs/Vesna Lalić/Nova.rs

Potpredsednica Narodne stranke i psihijatar Sanda Rašković Ivić prokomentarisala je za Nova.rs sramne uvrede koje je čuvenom režiseru Goranu Markoviću uputila ministarka Darija Kisić Tepavčević. Njenu psihološku analizu Markovića, Rašković Ivić je opisala kao "dno dna".

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Darija Kisić Tepavčević izvređala je na svom Instagram nalogu reditelja Gorana Markovića, iznoseći, kako je navela, anamnezu njegove bolesti.

Pročitajte još...

„Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, navela je ministarka.

„Кaže da bi voleo kad poraste da bude Кusturica. Mrzi Daru, a voli Aidu. Napominje da voli partizane, a mrzi četnike. Srbi mu se gade. Film o Golom otoku mu je i dalje opsesija. U tom ‘filmu’ on sebe vidi kao komandanta logora. Bacio bi sve u Petrovu rupu! Ili, sa prijateljem Levijem, sve Srbe odveo u Žutu kuću“, napisala je Kisić Tepavčević.

Ovakva izjava ministarke, prema rečima Sande Rašković Ivić, potvrda je da se ona uklopila u hor trbuhozboraca SNS.

“Gospođa Kisić Tepavčević se pridružila horu Vučićevih trbuhozboraca i sejača uvreda. Ona je, svojom razobručenom agresivnošću, pokušala da uvredi jednog od naših najboljih filmskih režisera”, navodi naša sagovornica.

Rašković Ivić dodaje ministarka daje psihijatrijske dijagnoze, iako uopšte nije psihijatar i da to pokazuje da su svi ugledali na šefa Aleksandra Vučića koji se, kako kaže, u sve razume.

“Gospođa Kisić Tepavčević sada je počela da daje psihijatrijske dijagnoze. Naravno, razume se ona i u umetnost – kao što joj je potpuno pogrešna i besmislena dijagnoza koju je zalepila Goranu Markoviću, jednako je i besmislena njena poruka da je reč o umetnički impotentnom čoveku. Ne ulazim u to kakav je ona epidemiolog, mogu samo da uđem u to kakav je ona čovek i samo ću kazati – dno dna“, zaključila je naša sagovornica.

BONUS VIDEO Goran Marković: Neću da sarađujem sa ovom mračnom vlašću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (22)