Foto:TANJUG/ ZORAN ZESTIC; Filip Krainčanić/Nova.rs

- Vidim da su na mene nasrnuli i predsednica Vlade i dvoje njenih ministara. Sa druge strane stojim samo ja i imam svoje delo kao poslednju odbranu - izjavio je za Nova.rs reditelj Goran Marković odgovarajući na vređanje ministarke Darije Kisić Tepavčević.

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Darija Kisić Tepavčević izvređala je na svom Instagram nalogu reditelja Gorana Markovića, iznoseći, kako je navela, anamnezu njegove bolesti.

„Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, navela je ministarka.

„Кaže da bi voleo kad poraste da bude Кusturica. Mrzi Daru, a voli Aidu. Napominje da voli partizane, a mrzi četnike. Srbi mu se gade. Film o Golom otoku mu je i dalje opsesija. U tom ‘filmu’ on sebe vidi kao komandanta logora. Bacio bi sve u Petrovu rupu! Ili, sa prijateljem Levijem, sve Srbe odveo u Žutu kuću“, napisala je Kisić Tepavčević.

– Vidim da su na mene nasrnuli i predsednica Vlade i dvoje njenih ministara. Sa druge strane stojim samo ja i imam svoje delo kao poslednju odbranu – kratko je za Nova.rs prokomentarisao reditelj Goran Marković reči ministarke.

Bonus video: Goran Marković na protestu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare