Darija Kisic Tepavcevic i Dejan Zujovic
Darija Kisić Tepavčević i Dejan Žujović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/Zoran Lončarević/Nova.rs

"Možda joj je Vladanka Malović, šefica press službe i članica Predsedništva SNS, hakovala nalog, Previše je to komplikovano da bi ona sama smisllila i napisala", tako doktor Dejan Žujović komentariše ispad ministarke Darije Kisić Tepavčević i vređanje reditelja Gorana Markovića.

„Žena koja kaže pljuvaju nije umela tako komplikovane rečenice da sastavi“, ocenjuje Žujović.

On čak „staje i u odbranu Darije Kisić“.

„Nemojte grešiti dušu, nije ona to napisala, samo je potpisala“, smatra Žujović.

On primećuje da je veliko pitanje kako je Kisić nastupila – kao političarka ili kao doktorka?

„Ako je nastupila kao doktorka, onda treba i Lekarska komora da reaguje“, smatra Žujović.

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Darija Kisić Tepavčević izvređala je na svom Instagram nalogu reditelja Gorana Markovića, iznoseći, kako je navela, anamnezu njegove bolesti.

„Кaže da je depresivano potišten. Govori da treba streljati predsednika Srbije Aleksandra Vučića! O krvi govori kao o vodi. Pričinjavaju mu se logori za ljude. Srbija mu je „dno dna“. Bernar Anri Levi mu je „vrh vrhova“! Ogroman novac koji je dobio od RTS-a za snimanje serija i filmova čuva za crne dane. U flešbekovima vidi Prag“, navela je ministarka.

„Кaže da bi voleo kad poraste da bude Кusturica. Mrzi Daru, a voli Aidu. Napominje da voli partizane, a mrzi četnike. Srbi mu se gade. Film o Golom otoku mu je i dalje opsesija. U tom ‘filmu’ on sebe vidi kao komandanta logora. Bacio bi sve u Petrovu rupu! Ili, sa prijateljem Levijem, sve Srbe odveo u Žutu kuću“, napisala je Kisić Tepavčević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Bonus video: Goran Marković – Neću da sarađujem sa ovom mračnom vlašću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare