Nosioci liste ujedinjene opozicije u Beogradu, Dobrica Veselinović i Vladimir Obradović poručili su da mora da se vrati normalnost u glavni grad.

Stranke okupljene oko protesta „Srbija protiv nasilja“ saopštile su danas da će zajednički nastupati u republici, Beogradu i pokrajini. To su ozvaničile na zajedničkoj konferenciji za medije.

Jedan od nosilaca liste proevropske opozicije na izborima u Beogradu, Dobrica Veselinović, rekao je da su se oni ujedinili u zajedničkom poduhvatu.

„Želimo da napravimo najbolji tim koji će prvo osloboditi Beograd, a potom i Srbiju i sve druge opštine u našolj zemlji. Ja Vladu znam iz Skupštine grada (Vladimira Obradović prim. aut). Verujem da ćemo uspešno voditi jedan tim koji će prvo dati rešenja na svakodnevne probleme Beograđana. Verujem da će naša saradnja biti u budućnosti dobra i da ćemo imati novu, dob4ru  gradsku vlast, koja će imati drugi odnos prema građanima i da će ta saradnja otvoriti put ka mnogo dobrih stvari koje nas čekaju u budućnosti“, istakao je Veselinović.

Dobrica Veselinović i Vladimir Obradović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Vladimir Obradović rekao da mu je čast što će voditi tim koji će pobediti na sledećim izborima.

Vladimir Obradović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Kao što je Dobrica rekao, mi sarađujemo veoma dugo i radujem se ovoj kampanji i pobedi koja je pred nama. U narednim danima ćemo predstaviti naš program koji je vrlo detaljan, ali ne treba tu ni mnogo detaljisati. Svi znate da se ovaj grad guši u problemima saobraćaja, investitorskog i divljeg urbanizma“, rekao je on i dodao:

„Rupe su svuda oko nas. Mi moramo ovaj grad da sredimo i da ga vratimo Beograđanima. Ovaj grad ponovo mora da postane prava, velika evrpska metropola. I na kraju krajeva, a najbitnije, moramo da vratimo normalnost u ovaj grad“, naglasio je Obradović.

Popović: Verujem u pobedu i ove ljude

Mila Popović, koja je prva na listi proevropske opozicije u Beogradu, rekla je da veruje u ovaj tim i da će odneti pobedu u prestonici Srbije.

Mila Popović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Ja verujem u timski rad, potrudićemo se da vratimo Beograd Beograđanima i Beograd će postati nasmejan, bezbedan grad. Verujem u pobedu i u ove ljude. Pozivam građana da podrže našu listu“, istakla je ona.

Dogovor o zajedničkom nastupu proevropske opozicije postignut je tokom prethodne večeri, a prethodno je dogovoreno da je da profesor FON-a i poslanik „Pravac Evropa“ Vladimir Obradović bude kandidat za gradonačelnika Beograda.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare