"Evo ga bre Bihali ovde": Predsednik Levijatana bio je u opštini Žagubica
"Evo ga bre Bihali ovde": Predsednik Levijatana bio je u opštini Žagubica

Nakon protesta koji je danas održan u Žagubici, koji je organizovan zbog najavljenog otvaranja rudnika i kao podrška ekološkom aktivitisti Ivanu Milosavljeviću, došlo je do incidenta kad je privatno obezbeđenje nasrnulo na okupljene demonstrante, a na pomenutom skupu primećen je i predvodnik pokreta Levijatan, Pavle Bihali.

Pročitajte još...

Predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović, koji se našao u centru pažnje javnosti nakon što je pretio ekološkom aktivisti Ivanu Milosavljeviću, ponovo je ušao u obračun sa ekološkim aktivistima i predstavnicima opozicije. Na protestu, koji je organizovan zbog najavljenog otvaranja rudnika i kao podrška Milosavljeviću, došlo je do tuče kad je Pavlović izašao ispred zgrade opštine i provocirao okupljene.

Pavle Bihali Foto:Privatna arhiva

Kako saznaje Nova.rs, ispred zgrade Opštine, pored okupljenih građana, našlo se privatno obezbeđenje, koje ušlo u sukob sa ekološkim aktivstima. Tom prilikom, došlo je i do tuče. Na protesnom skupu, kako je rečeno našem portalu, viđeni su i predstavnici Levijatana predvođeni Pavlom Bihalijem.

Poslanik Demokratske stranke, Srđan Milivojević za Nova.rs kaže da su posle skupa došli ispred zgrade opštine gde ih je sačekao Safet Pavlović sa dva pripadnika obezbeđenja.

„Poslanica Dveri, Radmila Vasić, popela se na stepenice, a Safet Pavlović ju je uvukao u zgradu opštine. Tamo je bila izložena zastrašivanju, jer je htela da preda u pisarnicu opštine zahteve sa skupa. Pavlović ju je vukao za ruke, a onda je izašao napolje gde je njegovo privatno obezbeđenje nasrnulo na ljude, a pojavili su se neki ljudi sa fantomkama među kojima je u jednom trenutku prepoznat i Pavle Bihali. Nakon toga, poslanici opozicije su svi ušli u zgradu opštine, a tad je Safet Pavlović tri puta udario Aleksandra Jovanovića Ćutu“, kaže Milivojević za Nova.rs i navodi da su se sada uputili ka policijskoj stanici.

Od predstavnika opozicije u Žagubici su, pored Milivojevića i Jovanovića, poslanici Dveri i Miroslav Aleksić iz Narodne stranke.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar