Foto: Ekološki ustanak

Aleksandar Jovanović Ćuta, narodni poslanik, rekao je za Nova.rs da ga je predsednik opštine Žagubica, Safet Pavlović, napao danas nakon protesnog skupa u tom mestu. Na protestu, koji je organizovan zbog najavljenog otvaranja rudnika i kao podrška ekološkom aktivisti Ivanu Milosavljeviću, došlo je do tuče kad je Pavlović izašao ispred zgrade opštine i provocirao okupljene. Incident se, prema rečima Jovanovića, nastavio i u zgradi opštine.

„Kad smo ušli u zgradu opštine, Safet Pavlović mi je prvo pružio ruku, a kad sam odbio da se rukujem s njim i rekao mu: ‘Ma beži bre’… On me na kvarno udario u ja*a… Nakon toga, kad sam izlazio, on me udario po glavi, s leđa. Njegovi kriminalci hteli su da otmu telefon Danijeli Nestorović i vukli su Radmilu Vasić. U svakom slučaju, čestitam Aleksandru Vučiću na izboru kadrova. Safet Pavlović je vlasnik javne kuće, falsifikator deviza, nasilnik i kriminalac koji nasrće i udara narodne poslanike“, rekao je Jovanović i dodao da će za nekoliko dana pozvati sve narodne poslanike da se sednica Narodne skupštine Republike Srbije održi upravo u Žagubici.

Pročitajte još...

Kako saznaje Nova.rs, ispred zgrade Opštine, pored okupljenih građana, našlo se privatno obezbeđenje, koje ušlo u sukob sa ekološkim aktivstima. Tom prilikom, došlo je i do tuče. Na protesnom skupu, kako je rečeno našem portalu, viđeni su i predstavnici Levijatana predvođeni Pavlom Bihalijem.

Poslanik Demokratske stranke, Srđan Milivojević za Nova.rs kaže da su posle skupa došli ispred zgrade opštine gde ih je sačekao Safet Pavlović sa dva pripadnika obezbeđenja.

„Poslanica Dveri, Radmila Vasić, popela se na stepenice, a Safet Pavlović ju je uvukao u zgradu opštine. Tamo je bila izložena zastrašivanju, jer je htela da preda u pisarnicu opštine zahteve sa skupa. Pavlović ju je vukao za ruke, a onda je izašao napolje gde je njegovo privatno obezbeđenje nasrnulo na ljude, a pojavili su se neki ljudi sa fantomkama među kojima je u jednom trenutku prepoznat i Pavle Bihali. Nakon toga, poslanici opozicije su svi ušli u zgradu opštine, a tad je Safet Pavlović tri puta udario Aleksandra Jovanovića Ćutu“, kaže Milivojević za Nova.rs i navodi da su se sada uputili ka policijskoj stanici.

Od predstavnika opozicije u Žagubici su, pored Milivojevića i Jovanovića, poslanici Dveri i Miroslav Aleksić iz Narodne stranke.

BONUS VIDEO: „Uvukao je poslanicu Dveri u zgradu, Ćutu je udario tri puta“: SNS kabadahija iz Žagubice nastavlja rat sa opozicijom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar