Foto:L.L./ATAImages;TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/

Šef odborničke grupe Kreni-Promeni Savo Manojlović i gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić ušli su u verbalni klinč tokom sednice Skupštine grada Beograda, jer je tokom Manojlovićevog izlaganja Šapić konstantno dobacivao iz odborničke klupe negodujući na pitanja koja mu je postavio lider Kreni-Promeni.

”Nemojte da mi određujete Vi šta ću pričati, nije lično, ja imam pravo da govorim. Ja imam svoje vreme, način na koji ću pitati je moj problem, Vi kada budete želeli, zamenite Nikodijevića na mestu predsedavajućeg, taman evo, nije čovek uspeo da obezbedi prenos sednice. Ja se prema vama obraćam sa poštovanjem poštujući funkciju, tražim isti tretman” poručio je Manojlović, saopštio je pokret Kreni-promeni.

On je gradonačelnika Šapića upitao kako se novac iz gradskog budžeta izvlači za finansiranje tabloida poput Informera jer se to ne vidi u budžetu.

”Vi često ističete, recimo odnos tradicionalnim vrednostima a ti tabloidi  promovišu blud i nemoral” naglasio je Manojlović.

”Druga stvar, ističete kako Stari Savski most treba da se sruši, pošto ste to govorili u vašem izlaganju, to govori o jednom totalnom nerazumevanju istorijskih okolnosti, to je most koji je odbranio profesor Zarić, reći da je to Nemački most i da ga treba srušti to je isto kao kada bi za Ćele kulu rekli da je Turski spomenik i da je zbog toga treba srušiti” istakao je Manojlović.

Gradonačelnik Beograda je nastavio Manojloviću da dobacuje iz odborničke klupe na šta mu je šef odborničke grupe Kreni-Promeni odgovorio.

”Kad Vi meni postavite pitanje sa govornice ja ću Vam rado odgovoriti” istakao je Manojlović.

”Spominjali ste i spomenike, često koristite te ideološke podele, a vidim da ste bili na istoj listi sa SPS, vi spominjete Dražu Mihailovića, hoćete da premestite grob Titu…mi se ne bavimo tim velikim ideološkim podelama, ali imam jedan predlog, vidim da i gospodin Nikodijević i SPS ćute na to, pa pošto je SPS nasledio ogromnu imovinu Saveza komunista, a ako ih se sada odriču, onda čoveče vratite imovinu koju je SPS uzurpirao od Saveza komunista i vratite je građanima” poručio je Manojlović.

PROČITAJTE JOŠ

”I još jedno pitanje je šta se dešava sa kanalizacijom? Ne vidimo razvoj infrastrukturnih proekata. Predsednik Republike Aleksandar Vučić, a vi kao lista ste nosili njegovo ime, on je obećavao ljudima po Borči i Ovči, da će biti kanalizacije, vi ste odgovorni, ispašće sada čovek lažov zbog svih vas” zaključio je šef odborničke grupe Kreni-Promeni Savo Manojlović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare