Aleksandar Vučić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se na "na dnevnom nivou vodi kampanja protiv njega" i da je on, kako kaže, zasnovana na najbesmislenijim stvarima.

Tokom obraćanja medijima u Dobanovcima, Vučić se požalio da je „žrtva kampanje“ koja se, kako kaže, svakodnevno vodi protiv njega.

Pročitajte još...

„Znate da je 60 do 70 odsto ljudi mislilo da sam se ja stvarno grlio sa Kurtijem, jer su oni napravili fotomontažu i da su umesto Dendijasa (Nikos Dendijas šef grčke diplomatije prim.aut) stavili moju sliku. Da vas podsetim na to. Ja se sa njim nisam čak ni rukovao. Ne hvalim se time, ali prosto govorim činjenice“, rekao je Vučić.

Još jedna fotomontaža posebno je iznervirala Vučića.

„Sećate se da su umesto kutija, u kojima sam nosio papire za izbornu komisiju, nekada kao član Srpske radikalne stranke, oni postavili kutiju piva ili boks piva, kako hoćete i sad je ispalo kako nosim pivo. Koje niko ne pije, uzgred. Živite u vreme laži. U vreme društvenih mreža neretko najgori mogu da imaju najbolju prođu i zato što dobiju najviše lajkova. Oni normalni su suviše normalni da bi ih neko lajkova. Ja sam za to da imamo više normalnih i da se ne meri sve lajkovima“, rekao je Vučić.

BONUS VIDEO: Da li je Vučićeva kampanja po Srbiji za Narodni pokret dala novi zadatak opoziciji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare