Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Poslanici koalicije NADA nećeme ići sutra na konsultacije u Skuštinu Srbije jer smo doneli smo odluku da naši ljudi ne učestvuju u radu skupštinskih tela na potredsedničkim mestima, kao i u radu Skupštine na mestima predsednika i zamenika odbora, rekao je za N1 Predrag Marsenić, potpredsednika Novog DSS.

„Mi ćemo učestvovati u radu skupštinskih odbora, to je naša dužnost i pravo ali ne želimo da dajemo naše predstavnike posle svega što se desilo na izborima. Ne bi bilo realno da učestvujemo u takvoj vlasti“, rekao je Marsenić za N1.

On je istakao da ne postoji ni minimum komunikacije između vlasti i opozicije.

„Ne dostaje komunikacije, pa nama je stigao danas poziv i to nije dobra praksa. Bilo koja vrsta komunikacije sa SNS je otežana. U toku je jeziva kampanja protiv nas i Miloša Jovanovića, zbog potpisivanja sporazuma sa ‘ProGlas’-om i koalicijom ‘Srbija protiv nasilja’, ali i zbog toga što se u javnosti, u jednom tekstu, pojavila informacija da je Miloš Jovanović najpovoljniji kandidat za gradonačelnika Beograda. To je izazvalo veliki strah u redovima SNS i sada režim i njihovi mediji toliko napadaju koaliciju NADA i Miloša Jovanovića da je besmisleno ići na razgovore sa njima“, rekao je Marsenić.

***

BONUS VIDEO – Stojanović: Ako ne bude vanrednih izbora, znajte da je Vučić u ozbiljnom padu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar