Jelena Milošević Foto:Privatna arhiva

“Dijana Hrkalović, žena koja ima dosije za četiri doživotne robije, dala je sebi za pravo da govori o Draganu Đilasu, predsedniku Stranke slobode i pravde i prof.dr Vladimiru Obradoviću, kandidatu za gradonačelnika Beograda ispred koalicije “Srbija protiv nasilja”. I apsolutno sve slagala” navela je u pisanoj izjavi Jelena Milošević, narodna poslanica Stranke slobode i pravde.

Milošević je odgovorila na tvrdnje Hrkalović rekavši da: „Dragan Đilas nikada nije hteo da proda Sajam, kao gradonačelnik Beograda nije ni mogao jer je Sajam bio u vlasništvu Republike. Ali jeste tražio da Grad preuzme vlasništvo nad Sajmom kako bi moglo da se ulaže u njega. Nikada nikog nije tukao niti rekao da će mu odrubiti glavu, posebno ne majci svoje dece. Nikada niko nije osuđen za Bulevar, čak ni optužnica nije podignuta jer je Apelacioni sud devet puta poništavao. Prof.dr Vladimir Obradović nije oslobađao nikakve ubice i silovatelje dece, čak i da je sve o njegovom ocu istina a nije, kao i da je uvlačenje porodice u politički obračun je nedopustivo“, navela je.

Milošević je odgovarajući Hrkalović na tvrdnje o prof. dr Vladimiru Obradoviću naglasila i da je on “stručnjak, i da je moguće da je držao predavanja po svetu i pravo je čudo da niko od naprednjačkih ministara nije, budući da takve eksperte za pljačku svet video nije”.

„Kad progovori “kuma mafije” i iznese niz laži kako bi otkupila svoju “krvavo” zarađenu slobodu, građanska je dužnost da se ne zaćuti. A obaveza je i da se podseti ko je progovorio: Naredila je prisluškivanje Vučića, prva u lancu komandovanja. Štitila Saleta Mutavog od robije, a njegovim pajtosima dala policijske značke. Oslobodila narko-dilera i vratila mu pištolj. Naručila ubistvo Vladimira Popovića Popa. Govorila da pola para od kokaina i likvidacija ide njoj, a pola ministru Nebojši Stefanoviću” istakla je ona.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare