Dejan Milovanović Foto:privatna arhiva; twitter/milovanovicdek1

Šef kabineta ministra prosvete Dejan Milovanović rešio je da stane na kraj najstarijoj navici zaposlenih u državnim službama - izbegavanju javljanja na fiksni telefon. Radnicima Ministarstva prosvete nedavno je stigao preteći mail Ružićevog savetnika, u kojem najavljuje da će da zove i proverava svakog zaposlenog iz imenika. Lično će, kako najavljuje, i da ih sankcioniše.

Zaposleni u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja prošle nedelje dobili su mail interesantne sadržine, lično od šefa kabineta ministra Ružića.

Tema fiksni telefon i njegovo izbegavanje…

„Poštovani, ovo je poslednji put da vas opominjem da se u toku radnog vremena javljate na vaše fiksne telefone. Pritužbe dobijam svakodnevno i od ponedeljka ću lično da zovem brojeve iz imenika i da beležim ko i dalje ne poštuje ovo naređenje. U skladu sa navedenim ću da sprovodim sankcije za svakog ponaosob“, piše u mailu koji je Milovanović poslao zaposlenima u ministarstvu.

Opomena, javljanje na telefon, ministarstvo
Foto: Nova.rs

Inače, reč je socijalisti i bivšem izvršnom direktoru Aerodroma „Nikola Tesla“, čije se ime u medijima povezivalo sa nekoliko afera. Pre svega da je 2011. godine protivzakonito stekao titulu na Visokoj poljoprivredno-prehrambenoj školi u rodnom Prokuplju. Mediji su pisali da je Milovanović upisao specijalističke studije, mimo konkursa i svih pravila, što je naknadno utvrdila i komisija koju je tada poslao tadašnji ministar prosvete Srđan Verbić.

Igrom slučaja Milovanović je sada kao savetnik i šef kabineta Branka Ružića našao upravo u Ministarstvu prosvete.

BONUS VIDEO: Ružić o stanju u školama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare