Ana Gođevac Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Potpredsednica gradskog odbora Stranke slobode i pravde Ana Gođevac upitala je Aleksandra Šapića i SNS zašto ne objasne zbog čega Parking servis ne gradi novu garažu u Vlajkovićevoj ulici nego to radi kineska firma koja se “iskreno divi” Šapiću, navodi se u saopštenju SSP-a.

U saopštenju se dodaje da je sramotno da se pravi svečanost za pokretanje izgradnje garaže koju Beograđani čekaju kao Godoa.

PROČITAJTE JOŠ:

“A to nije jedina koja je najavljena još 2013. godine kada je SNS uzela vlast. Da podsetimo, najavili su garaže i u: Vlajkovićevoj, na trgu, ispod Bajlonijeve pijace, Kalenić pijace, u Skerlićevoj, ispod Njegoševe ulice, Čuburskog parka, Beogradskog dramskog pozorišta”, ističe se u saopštenju i zaključuje:

“Čega se pametan stidi, SNS se ponosi. Pitamo ovu vlast da li misli da neko veruje da će se bilo koja garaža završiti u roku od tri godine, kada nisu u mogućnosti da naprave autobusku stanicu već duže od šest godina?! Dobra stvar je što oni o Beogradu više nikada neće odlučivati posle slobodnih izbora u skladu sa ODIHR-ovim preporukama”.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare