Aleksandar Jovanović Ćuta i Dejan Bulatović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kopredsednik stranke Zajedno Aleksandar Jovanović Ćuta reagovao je na spekulacije o prelasku bivšeg poslanika SSP Dejana Bulatovića u redove njegove stranke i rekao da se tako nešto neće dogoditi.

„Povodom učestalih naslova u novinama i spekulacija o prelasku Dejana Bulatovića, bivšeg člana i poslanika SSP u Zajedno sve što na to imam da kažem je da se to neće dogoditi.
Dejanu Bulatoviću svaka čast za ogroman doorinos i zalaganju kao opozicionaru i zaista mu najiskrenije želim sve najbolje u daljem radu. O praksi preotimanja, grabljenjem i otimačinom odbeglih narodnih poslanika koja ovde traje već decenijama mislim sve najgore i najiskrenije mi se gadi“, rekao je Jovanović i zaključio:

„Ni Dejan Bulatović ni bilo koji drugi narodni poslanik koji je napustio svoju stranku neće postati član stranke Zajedno“.

Podsetimo, bivši potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović je prošlog četvrtka saopštio da podnosi neopozivu ostavku na sve funkcije u toj stranci i da istupa iz članstva SSP.

On je rekoa i da nije zaboravio ništa šta je za njega učinio lider SSP Dragan Đilas, da o njemu neće nikad ništa loše reći, te da nije zaboravio ni lepe zajedničke trenutke u stranci, ni kad mu je pomogao kada je kuća izgorela.

BONUS VIDEO: Dejan Bulatović saopštio da napušta SSP

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare