Foto: Printscreen/Facebook/Mi svi iz Paracina :-)

Ime firme "Avenija MB" kod Vrnjačke Banje ponovo je u središtu afere sa zlostavljenjem pasa lutalica i nehumanim postupanjem. Naime, aktivisti i ljubitelji životinja objavili su pre nekoliko dana snimak na društvenim mrežama iz Paraćina, kako dvojica muškaraca iz pomenute firme na bezobziran način, bez imalo milosti, vuku, a potom i ubacuju psa koga su uhvatili u metalni sanduk, a nemoćni pas udara glavom.

Skandalozne priče vezane za sada već zloglasnu firmu, koja je sklopila brojne ugovore sa gradovima i opštinama u Srbiji o obavljanju poslova zoohigijene, postale su naša svakodnevnica. „Avenija MB“, i pored mnogobrojnih pritužbi, prijava i ogromnog nezadovoljstva organizacija koje se bave zaštitom životinja i dalje opstaje, a snimak iz Paraćina zgrozio je javnost.

Zlostavljanja životinja i ugrožavanja njihove bezbednosti prilikom transporta u organizaciji Avenije MB koja u svom vlasništvu ima azil za pse u Novom Selu kod Vrnjačke Banje, neprestano zgražava javnost, o čemu smo mi već pisali.

Redakcija portala Nova.rs uputila je pomenutoj firmi pitanja vezana za način ophođenja prema životinjama, a oni do objavljivanja ovog teksta nisu odgovorili.

VIDEO: Snimak prikolice u kojima Avenija MB prevozi pse u nehumanim uslovima u svoj azil kod Vrnjačke Banje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare