U Staroj Moravici, kraj Bačke Topole, zavladao je muk nakon što je dvoje dece, uzrasta dve i tri godine, nastradala u stravičnom požaru koji je jutros izbio u stambenom objektu. Kako saznajemo na licu mesta, u trenutku požara deca su u kući bila sama, a pokušao je da ih spase otac.

Porodica i rođaci i dalje sede ispred kuće u kojoj se jutros dogodio požar sa tragičnim ishodom. Kako tvrde oni ne znaju šta je uzrok požara.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Majka nije tu. Otac je bio ispred kuće i radio je nešto. Pokušao je da spasi decu, ali nije uspeo sve. Vatrogasci su stigli odmah, ali je već bilo kasno“, prepričavaju komšije dramatične trenutke požara. Otac mališana takođe je ispred izgorelog objekta, izgubljenog pogleda, još uvek šokiran tragedijom koja se dogodila. Takođe, u blizini je i upalakana majka…

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Stigla je ekipa forenzičara iz Beograda koja ćena licu mesta obaviti uviđaj.

Takođe, pogrebno preduzeće odvezlo je tela mališana.

Ispred kuće se i dalje nalazi kamion vatrogasne službe i nekoliko manjih vozila, kao u policijska patrola.

Prema nezvaničnim saznanjima našeg portala, sumnja se da je vatra buknula kod šporeta. Međutim, to još zvanično nije saopšteno.

Foto: Printscreen Tanjug

Podsećanja radi, kako nam je ranije rečeno, po prijavi požara sve ekipe upućene su na teren u Staroj Moravici, a stizanjem na lice mesta u 08.23 časova, utvrđeno je da je vatra zahvatila tri prostorije na stambenom objektu.

Bonus video: Četvoro dece u Novom Pazaru stradalo u požaru 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar