Ljuban (28) i Miljan Vidović (31), poznatiji kao braća Hofman, juče su brzom i efikasnom reakcijom MUP-a uhapšeni u luksuznom restoranu u centru Beograda, gde su sedeli sa svojim advokatom Goranom Karadarevićem.

Sada je objavljen novi snimak hapšenja, a kako se može videti pripadnici UKP-a upadaju u restoran i hitaju ka stolu za kojim su sedela bahata braća. Kada su ih opkolili i bacili na pod, po restoranu su krenule da padaju stolice, a prostorijom je odjekivao i vrisak.

„Policija, lezi dole“, prasnulo je u poznatom restoranu, dok su braća zapomagala.

Miljan i Ljuban Vidović Foto: printscreen/TV SPORT KLUB, printscreen/TV Happy

Zbog ove akcije, pripadnici MUP-a na meti su pohvala građana, koji se zbog efikasnosti policije osećaju, kako navode, sigurno.

Podsetimo, braća iz Bijeljine Miljan Vidović i Ljuban Vidović, poznati po tome da maltretiraju ljude, ponovo su došli u centar pažnje jer je jedan od njih maltretirao konobara u jednom ugostiteljskom objektu u Irigu. Oni su pre toga, više puta maltretirali ljude kako u Srbiji, tako i u Republici Srpskoj.

Više javno tužilaštvo u Beogradu će u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije preduzeti sve neophodne mere iz svoje nadležnosti i provere u cilju utvrđivanja svih činjenica, u cilju procesuiranja učinilaca krivičinih dela i zaštite lične bezbednosti i imovine građana.

VIDEO: Hapšenje braće Hofman u kafiću u beogradskom tržnom centru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare