Oko kilogram praškaste mase za koju se sumnja da je amfetamin pronađeno je u automobilu marke "ford" kod Stare Pazove, u kom su zatečene još dve osobe, koje je policija uhapsila, saopštila je policija.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Savski venac, UKP i Interventne jedinice 92, uhapsili su S. K. (23) i A. O. (28) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i zaplenili oko kilogram praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga amfetamin“, naveli su u saopštenju.

Kako je precizirano, policija je na auto-putu u blizini isključenja ka Staroj Pazovi presrela i zaustavila vozilo „ford“ u kojem su se osumnjičeni nalazili i pored suvozačevog sedišta pronašla kesu sa opojnom praškastom materijom za koju se sumnja da je amfetamin.

„Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu“, zaključuju.

Bonus video: Uhapšen muškarac osumnjičen za teško ranjavanje supruge u Kragujevcu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar