Foto: Printscreen

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja koji je prošle nedelje uhapšen u Beogradu zajedno sa članovima svoje kriminalne grupe, trebalo je, prema nezvaničnim saznanjima portala Nova.rs, da boravi na Jahorini gde je od sutra rezervisao smeštaj. Upravo u ovom popularnom skijalištu, uhapšeno je više pripadnika dva crnogorska kriminalna klana, a sumnja se da se pripremao obračun u čijem centru je bila Tamara Zvicer, supruga označenog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera.

Sumnja se da je Belivuk trebalo da se sastane na Jahorini sa Zvicerovom ili članovima njenog obezbeđenja.

Poznato je da se Velja Nevolja dovodio u vezu sa „kavačkim“ klanom zbog navodnog učešća u trgovini drogom. Tako je 20. januara priveden u Kotoru u koji je išao da se sastane sa Zvicerom i drugim vođom „kavačkog“ klana – Slobodanom Kašćelanom.

Foto: Privatna arhiva/detective-info.com.ua

Podsetimo, u policijskoj akciji koja je sinoć izvedena na Jahorini uhapšeni su pripadnici i „škaljarskog“ i „kavačkog“ klana. Kako Nova.rs saznaje od izvora iz istrage ovog slučaja, policija sumnja da se pripremao novi obračun između pripadnika ove dve grupe, kao i da je centralna figura mogućeg sukoba bila Tamara Zvicer, supruga vođe „kavačkog“ klana Radoja Zvicera, koja je s decom boravila na Jahorini.

Kako saznajemo, uhapšena su trojica “škaljaraca” i nekoliko pripadnika suparničkog “kavačkog” klana za koje se preptostavlja da su bili obezbeđenje Tamari Zvicer i njenoj deci.

Naš izvor otkriva da je MUP Republike Srpske sprečio obračun koji je mogao da se dogodi između dva crnogorska klana.

“Činjenica da je na zimovanju već nedelju dana boravila Tamara Zvicer sa decom, kao i da su primećeni pripadnici suparničkog klana s kojim su u sukobu, policija nije gubila vreme, već ih je sve privela, a u narednim satima verovatno je da će svi biti proterani iz zemlje”.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare