Foto: Privatna arhiva/detective-info.com.ua

U policijskoj akciji koja je sinoć izvedena na Jahorini, o kojoj pišu svi mediji u regionu, uhapšeni su pripadnici i "škaljarskog" i "kavačkog" klana. Kako Nova.rs saznaje od izvora iz istrage ovog slučaja, policija sumnja da se pripremao novi obračun između pripadnika ove dve grupe, kao i da je centralna figura mogućeg sukoba bila Tamara Zvicer, supruga vođe "kavačkog" klana Radoja Zvicera, koja je s decom boravila na Jahorini.

Kako saznajemo, uhapšena su trojica „škaljaraca“ i nekoliko pripadnika suparničkog „kavačkog“ klana za koje se preptostavlja da su bili obezbeđenje Tamari Zvicer i njenoj deci.

Naš izvor otkriva da je MUP Republike Srpske sprečio obračun koji je mogao da se dogodi između dva crnogorska klana.

„Činjenica da je na zimovanju već nedelju dana boravila Tamara Zvicer sa decom, kao i da su primećeni pripadnici suparničkog klana s kojim su u sukobu, policija nije gubila vreme, već ih je sve privela, a u narednim satima verovatno je da će svi biti proterani iz zemlje“.

Tamara Zvicer Foto: Detective-info.com.ua

Podsetimo, Tamara Zvicer je supruga vođe „kavačkog“ klana koji je preživeo atentat u Ukrajini upravo zahvaljujući njoj. Tada je zapucala iz pištolja na likvidatore i omela ih da mu zadaju smrtonosan hitac.

Ovo nije bilo prvi put da se Tamara Zvicer našala „usred vatre“.

Na nju je pucano 23. maja 2016. godine kada je, dok je vozila automobil volksvagen “golf” sive boje u naselju Dobrota u Kotoru, audi crne boje podgoričkih registracija, najpre pokušao da prepreči put, a onda je iz njega otvorena je vatra. Metak je pogodio automobil u kome su bile Tamara Zvicer i njena maloletna ćerka.

U ovom napadu one nisu bile povređene. Posle tri godine od tog događaja za ovaj napad podneta je krivična prijava protiv Jovana Vukotića, šefa rivalskog “škaljarskog klana”, ali je on negirao bilo kakvu vezu sa ovim događajem.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar