Saobraćajna policija Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

U spektakularnoj akciji noćas u 22:20 u mestu Bajvica, saobraćajna policija je uz pomoć patrola i komandira Sekcije za saobraćajnu policiju (SPI) uspela otkriti i zapleniti značajnu količinu narkotika, potvrđujući svoju neprekidnu borbu protiv droge.

Vozilo marke Klio bele boje, sa registarskim oznakama SO208TG, zaustavljeno je na osnovu sumnje da bi moglo biti uključeno u nelegalne aktivnosti. Prilikom detaljne kontrole vozila, policija je u suvozačkim vratima, skriveno unutar vrećice čipsa, pronašla drogu heroin tešku 205 grama. Ova metoda skrivanja narkotika ukazuje na sofisticiranost i oprez s kojim su se počinioci pokušali izmaći zakonu, prenosi „Sandžakdanas„.

Uhapšeni su vozač J. N. (41) i suvozač V.T. (47), obojica iz Subotice. Ovim brzim i efikasnim postupanjem, saobraćajna policija je još jednom dokazala svoju odlučnost u suzbijanju distribucije narkotika na ulicama naših gradova.

Nakon hapšenja, osumnjičeni su predati nadležnim kolegama iz Uprave kriminalističke policije (UKP) radi daljeg vođenja postupka. Akcija je izvedena uz visok stepen profesionalizma i predstavlja značajan uspjeh u borbi protiv droge, koji će sigurno doprinijeti povećanju sigurnosti građana u lokalnoj zajednici. Pohvale upućujemo svim učesnicima akcije na hrabrosti, posvećenosti i profesionalnosti.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar